Telefonie providers: ontvang tot 4 gratis offertes
Telefonie providers: ontvang tot 4 gratis offertes

Telecom operatoren: Koopgids

Onze meest gelezen artikels voor Telecom operatoren

Bekijk al onze artikels over Telecom operatoren

Telecom is een onmisbaar onderdeel van uw onderneming. Of het nou om vaste telefonie gaat, mobiele telefonie of om internet. Bij de aanschaf van Telecom producten komt u voor vele keuzes te staan. Welke mobiele Telecom provider past het beste bij uw bedrijf? Welke bandbreedte heeft u nodig voor uw internetverbruik? Wilt u een combinatie-abonnement aanschaffen? In deze gids bespreken we deze en meer aandachtspunten op het gebied van Telecom.

 

Mobiele telefonie

Welk mobiele abonnement is het meest geschikt voor uw bedrijf? In deze gids vergelijken we de services van Base, Telenet en Proximus voor u. Wat zijn de kosten van internationaal bellen? En hoe kunt u uw oude mobiele abonnement opzeggen? Wanneer u vaak naar het buitenland reist voor uw werk dan heeft u wellicht baat bij een telefoon met een functie voor Dual SIM. Wat dit is en wat de voordelen hiervan zijn leest u ook in deze gids.

 

Internet

Welk internetabonnement past het beste bij uw onderneming? Maakt u het beste gebruik van een ADSL of SDSL verbinding? We bespreken dit en de voordelen van een glasvezelkabel voor u in deze informatiegids.

 

Telecom: Telefonie + Internet

 

Heeft u een telefooncentrale nodig voor uw onderneming? Wilt u een combinatie van telefonie en internet aanschaffen? Wilt u een traditionele telefoonverbinding of een IP-verbinding? We bespreken de mogelijkheden, voordelen en nadelen voor u.