Telefonie providers: ontvang tot 4 gratis offertes
Telefonie providers: ontvang tot 4 gratis offertes

Telecom operatoren: Proximus GSM abonnementen

Leestijd: 2 min

Zowel voor kleine zelfstandige ondernemers als voor grote bedrijven of instellingen wil Proximus logische end-to-end oplossingen aanbieden, bij voorkeur in een combinatie van vaste en mobiele telefonie, IT en media. Hieronder lichten wij hun aanbod proximus GSM abonnementen toe.

 Proximus GSm abonnementen

PROXIMUS GSM-ABONNEMENT volgens uw specifieke behoeften

Deze telecomprovider stelt alles in het werk om samen met u flexibel te evolueren op het ritme en volgens de omvang en de noden van uw onderneming. Daarbij ligt de focus op uw professionele activiteiten. Online kunt u als proef een simulatietest uitvoeren om het gepaste abonnement te vinden.

Een eerste parameter betreft het aantal gsm-toestellen dat u gebruikt. De standaard abonnementspakketten zijn gebaseerd op  hoeveel u mobiel of vast belt, of u veel of weinig sms-berichten verstuurt en of u veel surft. U kunt ze kopen al dan niet in combinatie met een smartphone. In dat laatste geval betaalt u het restbedrag voor het toestel wanneer u uw contract opzegt vóór de minimumtermijn van 24 maanden. De aflossingstabel maakt verplicht deel uit van het contract.

Voor gebruikers die veel reizen biedt de operator abonnementen aan waarin u een vast of onbeperkt aantal minuten kan bellen en sms’en binnen of buiten Europa, gekoppeld aan een vooraf vastgelegd surfvolume.

Wie slechts sporadisch naar of vanuit het buitenland wil bellen, sms’en en surfen kan daarvoor ook een soort dag-abonnement afsluiten waarin bel- en sms-minuten en surfvolume vastliggen.

Klassieke tariefplannen kan u aanvullen met een optie ‘Call to All Countries’ tegen voordelige tarieven.

 

Handige extra tools

  • Voor een miniem extra bedrag per maand zorgt Proximus ervoor dat uw mobiele toestel overal extra beveiligd is tegen diefstal, virussen, malware, verdachte applicaties met de software van een gespecialiseerde mobiele beveiligingspartner.
  • Zowel in België als in de rest van de wereld kan u gebruik maken van het grote aantal Wi-Fi Hotspots.
  • U kunt uw bestanden via uw smartphone online opslaan en delen op een veilige manier.
  • U kunt een bedrijfsaccount aanmaken op het portaal van Proximus waarmee u alle aspecten van uw bedrijfsaccount kan beheren. Daarin krijgt u een duidelijk overzicht over alle vaste en mobiele producten die u bij de provider gebruikt. U beheert op een eenvoudige manier alle activiteiten van uw onderneming, dus ook uw facturen, abonnementen of tariefplannen.
  • U wordt beloond voor uw trouw: u heeft via een puntensysteem recht op bonussen (bijvoorbeeld gratis belminuten) of het voordelig aankopen van een aantal producten.

 

De vier prioriteiten van Proximus

  1. Deze grote marktspeler hecht heel veel belang aan klantentevredenheid. Hun helpdesk is daarom ook de klok rond beschikbaar. Met het oog op de dienstcontinuïteit nemen zij contractuele garanties op in hun business-overeenkomsten inzake dienstverleningsniveau, o.a. wat betreft herstellingstermijnen en beschikbaarheidsgraad).
  2. Als een van de leidende Belgische operatoren zijn zij gefocust op winstgevende groei.
  3. Innovatie en transformatie staan hoog in het vaandel.
  4. Op elk vlak streven zij operationele uitmuntendheid na, met grote aandacht voor veiligheid, milieu en alle ISO-normen voor kwaliteitsmanagement.