Telefonie providers: ontvang tot 4 gratis offertes
Telefonie providers: ontvang tot 4 gratis offertes

Telecom operatoren

Ontdek onze artikels over Telecom operatoren

Al onze artikels over Telecom operatoren zien

De vaakst gestelde vragen over Telecom operatoren

Alle vaak gestelde vragen over Telecom operatoren zien

Telecommunicatie is voor uw bedrijf van levensbelang. Uw telefoon- en internetverbinding moeten altijd perfect en snel werken en de kosten houdt u liefst zo laag mogelijk. Gelukkig zien we dat heel wat telecom operatorshun aanbod en tarieven concurrentiëler hebben gemaakt. Van provider veranderen kan dus verrassend veel voordelen opleveren en gaat vandaag probleemloos.

telecomproviders

Packs: telefonie + internet + televisie

De meest gebruikte telefonieoplossing voor bedrijven zijn de abonnementen voor bedrijven of packs, welke bestaan uit vaste telefonie en/of mobiele telefonie met internet en/of televisie. Op het gebied van abonnementen voor bedrijven bestaan meerdere mogelijkheden. Om een goede keuze te maken uit d everschillende telecom operators dient er rekening gehouden te worden met de volgende criteria,

  • De grootte van het bedrijf
  • De duur van het abonnement
  • Het verbruik
  • Aanvullende services van provider

Internetabonnement

Voor de meeste bedrijven is betrouwbaar en snel internet onmisbaar. Om goede keuze te maken is het dan ook belangrijk dat er vooraf een aantal zaken goed worden bestudeerd. Zo dient er gekeken te worden naar het verbruik binnen het bedrijf, de duur van het abonnement en ook het type verbinding speelt een centrale rol. In deze gids zult u lezen over de keuze tussen ADSL, SDSL en glasvezel kabel, zoadat u de beste keuze maakt op het gebied van telecom operators.

Vaste telefonie

Overweeg of u het bellen via de vaste lijn niet goedkoper kan maken door over te schakelen naar Voip (Voice over IP). Bellen via het internet is veel goedkoper, en vandaag hoeft u ook niet meer aan uw computer verankerd te zitten met een headset. Moderne IP-telefoons kosten wel iets meer, maar veel providers bieden formules aan met gedeeltelijk gratis gesprekken.

U kunt kiezen voor ‘Hosted Voip’ via de server van de provider, of de gepaste modem voorzien op uw kabelaansluiting.

Misschien zijn speciale ‘marketing’-nummers wel iets voor u? Informeer bij de providers wat het uw bedrijf kost aan installatie- en extra abonnementskosten als u zich een uniek en makkelijk te onthouden 0800 – 0900 – 078 of 070-nummer aanschaft. Alleen een 0800-nummer is gratis voor de oproeper en kan handig ingezet worden voor officiële informatie, voor promotiecampagnes enz. De andere nummers zijn interessant als helpdesk, bij reserveringen, als naverkoopdienst enz.

Telecom operators: een mobiel abonnement voor uw werknemers

Te allen tijde bereikbaar zijn is onmisbaar voor elk bedrijf, of het nou gaat om een klein of groot bedrijf.  Ook uw werknemers dienen bereikbaar te zijn, zeker als zij veel onderweg zijn. Een mobiel abonnement voor bedrijven is hier de perfecte oplossing voor. Bij het kiezen van een mobiel abonnement voor bedrijven dient er rekening gehouden te worden met Dingen als de duur van het contract, opties voor bellen in het buitenland etc.