Telefonie providers: ontvang tot 4 gratis offertes
Telefonie providers: ontvang tot 4 gratis offertes

Telecom operatoren: Telenet GSM abonnementen

Leestijd: 2 min

De bedoeling van deze gids is u te helpen bij het vinden van de telecomprovider die in alle opzichten beantwoordt aan de specifieke behoeften van uw onderneming. We bespreken hier de Telenet GSM abonnementen.

 Telenet GSm abonnementen

De unieke formule van TELENET

Als enige operator bieden zij een tariefplan aan waarbij de werknemer het abonnement mag kiezen en niet u als werkgever! U bepaalt enkel het bedrag dat u daaraan wil bijdragen. Die maandelijkse bijdrage registreert u via een handige webtool per werknemer. Wie meerdere mensen in dienst heeft ontvangt slechts één factuur per maand voor het totaalbedrag.

Deze oplossing maakt deel uit van het fiscaal voordelige telecompakket van Telenet. U kent enkel een klein ‘voordeel van alle aard’ toe dat vermeld wordt op de loonfiche en dat is onderworpen aan RSZ.

Werknemers zullen extra gemotiveerd zijn omdat ze zelf mogen kiezen, omdat u bijdraagt, omdat ze genieten van de beste particuliere voorwaarden met extra promoties, belminuten enz.

Dit type abonnementsverbintenis biedt voordelen aan de kleine zelfstandige, aan kmo’s, grote ondernemingen of overheidsbedrijven.

Voor grotere bedrijven zullen Telenet-experten gepersonaliseerde oplossingen uitwerken, die meestal bestaan uit gecombineerde all-in-pakketten. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat verschillende diensten langs één netwerk verlopen, en dat zal de kosten per dienst doen dalen, dus ook die van mobiel verkeer.

 

TELENET GSM abonnementen met uitbreiding

  • De eenvoudigste formule is de optie ‘Prijs volgens verbruik’ – alle tarieven staan op de website.
  • Daarnaast biedt deze operator een basistariefplan aan met een vast aantal belminuten, sms’jes en een beperkte surfcapaciteit. Opvallend bij elk type abonnement is dat u een erg groot aantal berichten sms’en. Voor een erg laag vast bedrag per maand kan u de capaciteit van het basispakket verdubbelen. Wie hieraan niet voldoende heeft kan een nog zwaarder pakket kiezen tegen een vaste prijs.
  • Ook bestaan er opties waarin een smartphone is inbegrepen. De contracten zijn niet gebonden aan een bepaalde duur en op elk moment opzegbaar. In het laatste geval, wanneer u redelijk snel zou opzeggen, draait u wel op voor de restwaarde van de smartphone. De aflossingstabel is verplicht opgenomen in het contract.
  • Op de website van Telenet vindt u ook gedetailleerd de internationale tarieven voor bellen, gebeld worden, berichten sturen of internetten. Via de online module kunt u zelf de gewenste simulaties in alle mogelijke combinaties invoeren.
  • U kunt 7/7 terecht voor technische problemen bij een exclusieve helpdesk. Hun snelle hersteldienst werkt op weekdagen tot 21u, maar ook op zaterdag.
  • Telenet gaat er prat op dat zij het compleetste aanbod telefonie op de Belgische markt hebben. Zij hebben 11.500 km hoogwaardige glasvezel en 67.000 km supersnelle coaxkabel in eigen beheer, naast massa’s koperdraad, waardoor zij u een superieure connectiviteit, hoge beschikbaarheid en continuïteit kunnen garanderen.
  • Omdat zij genoeg bandbreedte van superieure kwaliteit kunnen aanbieden, is deze provider ook voorzien op groeisituaties.