Telefonie providers: ontvang tot 4 gratis offertes
Telefonie providers: ontvang tot 4 gratis offertes

Telecom operatoren: Base GSM abonnementen

Leestijd: 2 min

Bij welke provider sluit u het beste gsm-abonnement voor uw bedrijf af? Als zaakvoerder moet u toch wel op verscheidene zaken letten, en niet enkel op de prijs. We bespreken hier de Base GSM abonnementen.

 Base GSM abonnementen

De grote troeven van BASE

Deze provider profileert zich met drie engagementen naar professionele klanten toe:

  • Het aanbieden van een kwalitatief netwerk met 4G-bereik in meer dan 700 Belgische steden en gemeenten. Daardoor werkt u 10 X sneller dan met 3G, of even snel als via Wi-Fi op uw bedrijf.
  • Ze zijn ‘rebels’ goedkoper, en om u dat te bewijzen kan u online via een simulatie checken welk tarief het beste op uw onderneming is afgestemd in functie van het reële verbruik. Een vergelijkende tabel toont tegelijkertijd de tarieven van de concurrerende grote operatoren.
  • Hun klantendienst op maat staat paraat om al uw vragen en problemen zo snel mogelijk op te lossen, telefonisch, online of in een fysieke winkel.

BASE GSM abonnementen voor zelfstandigen en KMO’s

Wie de website bekijkt van deze operator stelt meteen vast dat ze hun producten en diensten duidelijk opdelen in drie categorieën: particulieren, zelfstandigen en kmo’s. Ondernemingen met 1 tot 5 lijnen klasseert de provider onder de rubriek zelfstandigen – bedrijven met meer dan 6 abonnementen vallen onder kmo’s.

Business Abonnementen voor zelfstandigen

U kunt altijd kiezen uit verschillende tariefplannen. De benamingen van de pakketten veranderen regelmatig, maar het komt er telkens op neer dat er zeker een abonnement bijzit dat volledig beantwoordt aan het profiel van uw zaak.

Het goedkoopste contract houdt in dat u een maximum aantal minuten kan bellen, meestal onbeperkt sms’en en een gelimiteerd volume internetverkeer krijgt. In een iets duurder pakket krijgt u in verhouding al meer voor uw geld, en Base biedt ook twee tariefplannen aan voor wie af en toe of voor wie veel in het buitenland verblijft. Bij de duurste optie krijgt u ook toegang tot een online database om uw gegevens op te slaan. Er is ook een aparte extra optie om te genieten van voordelige internationale telecomtarieven naar meer dan 75 landen.

Business Abonnementen voor kmo’s

In principe is het aanbod vergelijkbaar met de pakketten voor de kleine zelfstandigen, maar om toch een duidelijk onderscheid te maken krijgen de kmo-tariefplannen andere benamingen. Omdat u minstens zes abonnementen op uw factuur krijgt, is het financiële voordeel nog groter.

Extra opties en diensten

  • U kunt zich uw mobiele apparaten extra laten beveiligen tegen diefstal, virussen, malware, schadelijke applicaties, ongewenste oproepen laten blokkeren enz.
  • U kunt een extra dienst koppelen aan elk contract die u toelaat tegen uitzonderlijke tarieven internationaal te bellen.
  • Het is altijd mogelijk uw capaciteit te verhogen of naar een ander tarief over te stappen.
  • Voor een beperkt extra maandbedrag koopt u roaming-bundels om voordelig mobiel te surfen in het buitenland. Aansluitend is er een optie om tegen voordelige tarieven te bellen van België naar Europa, binnen Europa of om oproepen te ontvangen in Europa. Is die bundel opgebruikt, dan gelden opnieuw de internationale standaardtarieven.
  • Sommige van bovenvermelde opties zijn al inbegrepen in bepaalde tariefplannen.