Telecom

Bekijk al onze producten en diensten m.b.t. Telecom

Telecom

Ontdek onze content over telefooncentrales

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Vragen / antwoorden

Un appel raté représente potentiellement un client perdu pour votre société. Installez un standard téléphonique pour que cela ne se produise plus ! Du standard PABX au mini standard en passant par le Centrex et l'IPBX, les standards s'adaptent à chaque activité.

Vergelijk aanbiedingen voor telefooncentrales

Elk bedrijf heeft nood aan degelijke telecomsystemen om een vlotte communicatie tussen werknemers mogelijk te maken, maar ook om een goede indruk te maken op klanten en leveranciers.

In onze huidige wereld, waarin steeds meer online verloopt, is een snelle toegang tot internet uiteraard onontbeerlijk. Dat kan onder meer via ADSL of via de kabel (glasvezel) maar hoe dan ook is het van belang om voor een goede leverancier te kiezen. Door de formules van verschillende operatoren te vergelijken, vindt u het internetaanbod dat het best is afgestemd op uw concrete behoeften.

Ook een goede formule voor uw telefoonverkeer is van belang. In uw bedrijfsruimten kunt u opteren voor vaste telefonie, voor uw medewerkers op de baan of uw thuiswerkende werknemers is mobiele telefonie uiteraard de beste oplossing. Er is heel wat keuze uit verschillende formules voor professioneel gsm-verkeer en vaste telefonie. Kijk en vergelijk dus de elementen (o.a. contractduur) die voor u echt van belang zijn.

Zowat alle operatoren bieden vandaag gecombineerde aanbiedingen van telefonie (vast en mobiel) en internet aan. Die pakketten of bundels zijn voor bedrijven vaak een stuk voordeliger en hebben ook het voordeel dat u slechts 1 factuur ontvangt.

Om zowel inkomende als uitgaande oproepen professioneler te beheren, is een telefooncentrale een onmisbare oplossing voor uw bedrijf. Ook op dit vlak hebt u een ruime keuze: PABX, IPBX, VoIP, box, intern, extern, kopen of huren... Elk type telefooncentrale heeft voor- en nadelen, afhankelijk van de sector waarin u actief bent.

Selecteer het product of de dienst van uw keuze