PROFESSIONELE KOPIEERMACHINESVergelijk de beste leveranciers & bespaar!
PROFESSIONELE KOPIEERMACHINES
Vergelijk de beste leveranciers & bespaar!
Ontvang tot 4 Kopieermachine offertes op Maat
Vergelijk & Bespaar tot wel 30%!
Ontvang tot 4 Kopieermachine offertes op Maat Vergelijk & Bespaar tot wel 30%!

Printers: Koopgids

Onze meest gelezen artikels voor Printers

Bekijk al onze artikels over Printers

Printers zijn veelgebruikte kantoormachines. Er zijn dan ook nogal wat opties op dit gebied. Kiest u voor een all-in-one printer, een kopieerapparaat of een gewone printer? Onze leveranciers helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw bedrijf. In deze informatiegids zullen we u al ene eindje op weg helpen, zodat u de juiste keuze maakt wanneer het op printers aankomt. We bespreken in deze gids onder andere de volgende onderwerpen:

 

Verschillende soorten printers

U heeft de keuze uit meerder systemen, afhankelijk van de omvang en behoeften van uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inktjet of een laserprinet Maar ook een all-in-one printer is een optie. De laatste kan zowel printen, kopiëren, faxen als scannen. Tenslotte is een losstaande kopieermachine ook een mogelijkheid.

 

Welk type het beste bij uw bedrijf past is van meerdere factoren afhankelijk. Hoeveel print u per dag? Hoeveel medewerkers heeft u? In welke sector bent u actief? Aan de hand van de artikelen in deze informatiegids zult u een weloverwogen beslissing kunnen maken.

 

Aanschaf printers

Wanneer u een printer of kopieermachine gaat aanschaffen komt u voor een keuze te staan: kopen, huren of leasen. Afhankelijk van uw behoeften kiest u de meest voordelige financieringsoptie. Heeft u een printer nodig voor een paar dagen? Dan kunt u beter huren. Wilt u een investering doen? Dan kiest u het best voor kopen.  We zetten de voor- en nadelen van de verschillende opties voor u op een rij.

 

Kosten printers

 

De kosten van printers is afhankelijk van de functionaliteiten. Een 3d printer zal meer kosten dan een simpele inktjetprinter. Op langere termijn zal een laserprinter echter voordeliger uitvallen. U vindt de richtprijzen in deze informatiegids