Koffiemachine:  Ontvang gratis tot 4 offertes!
Koffiemachine: Ontvang gratis tot 4 offertes!
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!
Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.

Koffiemachine: Koopgids

Onze meest gelezen artikels voor Koffiemachine

Bekijk al onze artikels over Koffiemachine

Met 3,8 koppen koffie per dag kunnen Belgen met recht koffiedrinkers genoemd worden. Een goede kop koffie is voor velen dan ook onmisbaar op het werk. Het plaatsen van een goede koffieautomaatzal uw medewerkers dan ook zeker tevreden stellen. Er zijn vele opties mogelijk; kopen, huren, leasen, grote modellen, tafel modellen etc. Deze informatiegids zal u helpen bij de keuze en de aanschaf van de juiste koffieautomaat voor uw bedrijf.

 

Koffieautomaat kiezen

Elk bedrijf heeft andere eisen wat betreft een koffieautomaat. Grote bedrijven zullen een automaat nodig hebben die een grote productie ana kan. Kleine bedrijven hechten misschien meer waarde aan veerschillende koffiesoorten en de kwaliteit van de koffie. In deze gids zullen we u wegwijs maken in de keuzen die er bestaan op het gebied van koffieautomaten.

 

Koffieautomaat financiering

Een koffieautomaat kan op verschillende manieren gefinancierd worden. zo kan een koffieautomaat worden gekocht, gehuurt en geleast, maar ook bruikleen kan een optie zijn voor sommige bedrijven. Lees in deze informatiegids wat de voordelen zijn van de verschillende manieren van financieren.

 

Koffieautomaat koffiesoorten

Een koffieautomaat kan verschillende soorten koffie verwerken. Er kunnen verse koffiebonen worden gebruikt, maar ook fresh brew, vriesdroog koffie of instant koffie zijn opties. Ook kunt u denken aan een koffieautomaat die pads of capcules verwerkt. Lees alles over de opties in de gids.