Vendingmachines

Bekijk al onze producten en diensten m.b.t. Vendingmachines

Vending machines

Ontdek onze content over waterkoelers

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Leveranciers
  • Vragen / antwoorden

Installez une fontaine à eau dans vos locaux pour garantir de l'eau fraîche à vos collaborateurs toute l'année. Faites le choix entre un distributeur d'eau sur réseau ou une fontaine à eau à bonbonnes en fonction de votre budget.

Vergelijk aanbiedingen voor waterkoelers

Ontdek onze content over koffiemachine

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Vragen / antwoorden

Le café est une boisson très prisée qui permet à vos salariés de rester concentrés et à vos clients de se désaltérer. Machines à dosettes, percolateur, distributeur de boisson chaude, les déclinaisons sont infinies et les différents modèles sont disponibles à l'achat ou en location.

Vergelijk aanbiedingen voor koffiemachine

Verkoopautomaten of verdeelautomaten zijn in veel bedrijven nagenoeg onmisbaar geworden. Ze bestaan in veel verschillende vormen: professionele koffiemachines, verdelers van warme of koude dranken, snack- of snoepautomaten, enz.
Wat al deze machines gemeenschappelijk hebben, is dat ze werknemers op elk moment van de dag toegang bieden tot voeding of drank. En of ze nu in een gang, een cafetaria, een koffiehoek of ergens anders staan, verkoopautomaten worden hoe dan ook op prijs gesteld door veel werknemers. Zo verklaart in Frankrijk 92% van de werknemers er minstens 1 product per week aan te kopen.

De verkoopautomaat is vaak ook een plek waar werknemers graag samenkomen om een pauze te nemen, iets te drinken, een praatje te slaan of even de batterijen weer op te laden.
Voor sommigen gaat het zelfs om een heus ritueel, waarbij ze elke dag klokvast hun koffie of snack halen.

Om te weten welke verkoopautomaat of vending machine aangewezen is in uw bedrijf, dient u eerst de verwachtingen en behoeften van uw werknemers te analyseren. Drinkfonteinen verdienen wel een bijzondere vermelding, aangezien werkgevers bij wet verplicht zijn hun werknemers toegang te bieden tot drinkbaar water.

Algemeen is het vaak ook van belang om de capaciteit van een automaat af te stemmen op het personeelsbestand van een bedrijf. En tot slot mag u niet vergeten dat elke machine specifiek onderhoud vereist. Hierbij is het zo dat er bij voedingsautomaten vaak meer of strengere eisen gelden dan bijvoorbeeld bij een koffiemachine. De voedingswaren moeten immers regelmatig vervangen worden en de koudeketen dient gerespecteerd te worden.

Wenst u een automaat te installeren met zo weinig mogelijk zorgen, dan kunt u opteren voor een toestel van een externe leverancier die instaat voor het totale beheer ervan (bevoorrading, onderhoud en prijszetting). Die oplossing heeft heel wat voordelen en ontslaat u van elke verantwoordelijkheid. De keerzijde is dan weer dat u slechts beperkt inspraak hebt in de productkeuze en de verkoopprijzen.

Selecteer het product of de dienst van uw keuze