Koffiemachine:  Ontvang gratis tot 4 offertes!
Koffiemachine: Ontvang gratis tot 4 offertes!
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!
Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.

Koffiemachine: Koffiemachine met pads

Leestijd: 3 min

Koffiemachines met pads zijn niet meer weg te denken uit huishoudens. De apparaten zijn in trek vanwege het gemak en de snelheid waarmee één of enkele kopjes koffie kunnen worden gezet. Tegenwoordig bestaan er ook koffieapparaten met pads voor op het werk. Deze automaten zijn afgestemd op de behoeftes op de werkplek.

 koffiemachine met pads

Voor wie?

Een koffiemachine met pads is uitermate geschikt voor kleinere bedrijven die graag lekkere koffie op de werkplek serveren. Vanwege de lange zettijd is het apparaat niet geschikt voor bedrijven met meer dan twintig medewerkers.

Een koffiemachine met pads is ideaal voor hotels en bed & breakfasts. Met dit apparaat geeft u uw gasten de mogelijkheid om op de kamer van heerlijke koffie te kunnen genieten.

De voordelen van een koffiemachine met pads

De keuze voor een koffiemachine met pads is absoluut de moeite waard, want dit apparaat biedt u een aantal interessante voordelen:

  • Luxe en lekkere koffie: met koffiepads zet u heerlijke koffie met een schuimlaag. De koffie heeft een zeer zachte en toegankelijke smaak en wordt daarom door de meeste mensen gewaardeerd.
  • Keuze uit diverse smaken: er zijn verschillende smaken en sterktes koffiepads op de markt. Omdat het apparaat koffie zet per kopje, is iedereen vrij om een eigen keuze te maken. Dus, of u nu zin heeft in dark roast, in cafeïnevrije koffie, of een kopje koffie met mokkasmaak, het kan allemaal. Voor liefhebbers van cappuccino is een apparaat met een melkschuimreservoir verkrijgbaar.
  • Perfecte dosering: u hoeft niet na te denken over de dosering van de koffie. In een pad zit precies de juiste hoeveelheid koffie voor een heerlijk bakje.
  • Eenvoudig in gebruik: een koffiemachine met pads is eenvoudig in gebruik. Het apparaat heeft een uitneembaar waterreservoir dat gemakkelijk is schoon te houden. Het kan wel een nadeel zijn dat het apparaat in de buurt van een kraan moet staan.
  • Energiezuinig: veel koffiezetapparaten met pads zijn zeer energiezuinig. Het is geen probleem als iemand vergeet het apparaat na gebruik uit te zetten. De machine schakelt zichzelf na een half uur uit.

Wat betaalt u?

Een koffieapparaat met pads is meestal niet duur in de aanschaf, de machine hoeft nog geen honderd euro te kosten. De prijs in het gebruik is gemiddeld, u betaalt ongeveer acht cent per kopje. Dit is een heel ander bedrag dan u betaalt bij gebruik van een luxere machine voor capsules. Daarvoor betaalt u al gauw dertig cent per kopje. In vergelijking met vriesdroogkoffi e zijn pads wel aan de prijzige kant, want vriesdroogkoffie kost nog geen cent per bakje. Daar staat tegenover dat u dagelijks van lekkere koffie op het werk kunt genieten en dat u bij klanten een betere indruk maakt als u smaakvolle koffie serveert.

Pads kopen

Als u een koffiemachine met pads gebruikt, heeft u een ruime keuze uit koffiepads. Talloze fabrikanten bieden koffie in deze vorm aan. U kunt kiezen uit uiteenlopende prijs- en kwaliteitscategorieën en uit verschillende koffiesoorten, denk bijvoorbeeld aan regular koffie, espresso of koffie met speculaassmaak. Via het internet kunt u uw koffiepads eenvoudig bij een groothandel bestellen.