Koffiemachine:  Ontvang gratis tot 4 offertes!
Koffiemachine: Ontvang gratis tot 4 offertes!
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!
Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.

Koffiemachine: Koffiemachine huren: wat zijn de voordelen?

Leestijd: 2 min

Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een koffieautomaat voor uw bedrijf heeft u de keuze uit verschillende leveranciers. Daarnaast speelt de keuze tussen kopen of huren een belangrijke rol. Beide opties hebben verschillende voordelen. De voordelen van het huren van een koffieautomaat vindt u hier.

Koffiemachine huren

Koffiemachine huren: een laag maandelijks tarief in plaats van een hoog aankoopbedrag

Dit is uiteraard per bedrijf en per situatie afhankelijk van een meerdere  zaken. Zo is het budget een heel belangrijke factor. Als u een koffieautomaat huurt heeft u geen grote aankoopsom nodig. In plaats hiervan heeft u te maken met een maandelijks huurtarief. Het huurtarief van een middelgrote koffiemachine met een ruime keuze aan koffievariaties zal tussen de €100 en €300 per maand kosten.

Interessante extra’s in een huurcontract

Door een koffieautomaat te huren vallen een hoop extra services binnen het huurcontract, waardoor er vaak geen extra kosten verbonden zijn aan services als onderhoud, installatie en storingen. Deze extra services zijn verrekend in het maandelijkse huurtarief. Verder blijft de koffieautomaat eigendom van de leverancier die dan dus ook verantwoordelijk is voor storingen en het oplossen van defecten. En als er een storing of defect is gevonden zal er in de meeste gevallen een vervangende koffiemachine geplaatst worden.

Samenstellen assortiment

De mogelijkheid om het assortiment met de leverancier samen te stellen behoort ook tot de mogelijkheden wanneer u een koffieautomaat huurt. Op deze manier kunt u bepaalde producten uitproberen en zo het assortiment afstellen op de wensen van uw medewerkers.

Productlevering

De leverancier van uw koffiemachine kan ook de producten uit uw automaat periodiek leveren. Dit kunt u laten opnemen in het huurcontract.

Betaalwijze veranderen

Wanneer u huurt zijn er altijd mogelijkheden om te veranderen van betaalwijze. Stel dat u zou willen overstappen naar het betalen met een badge in plaats van muntgeld. De leverancier kan hier snel op inspelen door een andere koffieautomaat te plaatsen of een andere betaalwijze in te bouwen. Er wordt dan wel een wijziging in het huurcontract doorgevoerd.

Het is dus belangrijk dat de wensen, behoeften en mogelijkheden van uw bedrijf goed in kaart worden gebracht wanneer u denkt over de aankoop of het huren van een koffie-, frisdrank- of een snack- of snoep- automaat. Het is van de situatie afhankelijk of huren voor u de juiste optie is. Bespreek uw wensen en behoeften met leveranciers en zij zullen de juiste oplossing voor u vinden.

Wist u dat… U een koffieautomaat bij sommige leveranciers ook gratis in bruikleen kunt krijgen?