Koffiemachine:  Ontvang gratis tot 4 offertes!
Koffiemachine: Ontvang gratis tot 4 offertes!
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!
Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.

Koffiemachine: Koffiemachine kopen: de voordelen

Leestijd: 2 min

Wanneer u nadenkt over het kopen van een koffiemachine, is het altijd aan te raden eerst de wensen en behoeften van uw bedrijf goed in kaart te brengen. Afhankelijk van een aantal factoren is het soms voordeliger om een koffieautomaat te kopen in plaats van te huren.

 Koffiemachine kopen

Koffiemachine kopen: investering en eigendom

Door een koffieautomaat aan te kopen wordt deze eigendom van het bedrijf. Dit heeft als voordeel dat u geen maandelijks terugkerende huurtarieven heeft. Wel kunnen er periodiek minimale kosten in rekening worden gebracht voor bijvoorbeeld een servicecontract of een storingsdienst. Maar ook deze services kunnen uiteraard intern geregeld worden waardoor er na de aankoop geen extra externe kosten meer zullen zijn. De aankoop van een koffieautomaat kan worden gezien als een investering voor uw bedrijf.

Koffiemachine kopen: kosten

De prijzen van koffieautomaten lopen sterk uiteen, voornamelijk naar grootte en productkeuze:

- Een kleine koffiemachine voor bedrijven tot 10 werknemers kunt u al kopen van €50 à €300.

- Een grotere koffiemachine met meerdere koffievariaties voor een bedrijf vanaf 50 werknemers kan al snel oplopen van €1000 tot €7000 .

Bijvullen en wijzigen assortiment in eigen hand

Wat een mooi aspect is van een koffieautomaat kopen is dat deze door het eigendom helemaal naar eigen wens is in te richten. Zo kan het assortiment helemaal naar eigen wens worden samengesteld en kan het bijvullen intern worden geregeld. Door bijvoorbeeld een conciërge, de catering of de receptie. Zo kunnen er ook dagverse producten in worden verwerkt als belegde broodjes en salades. Hierbij is het uiteraard wel heel belangrijk dat de wetgeving van de warenwet wordt toegepast.

Mogelijkheid tot uw koffieautomaat verkopen

Indien een koffieautomaat eigendom is van de organisatie kan deze verkocht worden in de toekomst. Het is een investering voor uw bedrijf. Zodra er geld nodig is kan de koffiemachine verkocht worden zodat er geld vrij komt voor andere zaken. Het is belangrijk dat de wensen, behoeften en mogelijkheden goed in kaart worden gebracht wanneer een bedrijf denkt over het kopen of huren van een koffieautomaat. Door zich goed te laten adviseren door een vakkundige partij kan er specifiek gekeken worden naar de mogelijkheden en zo zal u een gedegen beslissing kunnen nemen of u gaat huren of kopen.