Incasso : Ontvang Gratis Offertes!Vergelijk en Kies Uw Incassobureau!
Incasso : Ontvang Gratis Offertes!
Vergelijk en Kies Uw Incassobureau!
Het is tijd om uw geld terug te vorderen! Het is tijd om uw geld terug te vorderen!

Incasso: Koopgids

Onze meest gelezen artikels voor Incasso

Bekijk al onze artikels over Incasso

Incasso maakt het innen van niet-betaalde facturen wordt makkelijker dan ooit tevoren! Op zoek naar een manier om uw wanbetalers te laten betalen? Maar dan zonder uw commerciële belangen uit het oog te verliezen? Incasso is de juiste oplossing en zorgt voor een optimale cash-flow.  Uw schuldinvordering verloopt veel sneller en efficiënter en u kunt zich focussen op uw core business. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan! Dankzij het 'No cure, No pay' principe kunt u zonder grote risico's met een incassubureau samenwerken!

 

Incasso: verschillende invorderingen

Wanneer u over gaat op incasso zult u merken dat er twee verschillende manieren van invorderen van onbetaalde facturen zijn. Een incassoprocedure begint altijd met een minnelijke invordering. Deze vorm van incasso bestaat uit het versturen van aanmaningen per post mail en telefonische herinneringen. Dit kan eenincassobureau voor u doen. Wanneer de facturen na de minnelijke invorderingen nog steeds niet worden betaald kan er over gegaan worden op de gerechtelijke invordering. Hiervoor is een gerechtelijke titel voor nodig. U lees in deze informatiegids meer over deze vormen van invordeirngen

 

Incasso: No cure, no pay

Deze term wordt veel gebruikt in de wereld van incassobureaus. Het betekend kortweg dat wanneer er geen resultaat wordt geboekt in de vorm van een betaling, er geen kosten in rekening zullen worden gebracht. U leest er meer over in de informatiegids.