Financieel

Bekijk al onze producten en diensten m.b.t. Financieel

Ontdek onze content over incasso

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Vragen / antwoorden

Les factures impayées sont un cauchemar pour les entreprises et peuvent même les conduire à la faillite. Faites appel à une société de recouvrement pour procéder aux relances et aux négociations et vous éviter un passage par le tribunal.

Vergelijk aanbiedingen voor incasso

Ontdek onze content over overname en terugkoop bedrijf

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Vragen / antwoorden
Koopgids, vaak gestelde vragen, leveranciers: ontdek onze content over overname en terugkoop bedrijf. Vergelijk offertes die beantwoorden aan uw behoeften en vul ons formulier in voor de aanvraag van gratis offertes. Vergelijk aanbiedingen voor overname en terugkoop bedrijf

Een goede bedrijfsvoering is een complexe aangelegenheid waarbij diverse taken en vakgebieden samenkomen. Zo is er onder meer het beheer van bancaire, boekhoudkundige en fiscale aspecten, evenals het beheer van de onroerende activa van het bedrijf. Al deze aspecten zijn van cruciaal belang en dienen dan ook goed uitgevoerd te worden. Door een beroep te doen op gekwalificeerde professionals en gespecialiseerde tools kunt u uw bedrijfsvoering tegelijk vereenvoudigen en optimaliseren.

Voor uw dagelijkse bedrijfsvoering kunt u een beroep doen op adviseurs in bedrijfsbeheer. Zij kunnen u sturen bij de keuze voor bepaalde oplossingen of leveranciers.

Het kan een goed idee zijn om een beroep te doen op externe dienstverleners zodat u meer tijd hebt om u te concentreren op uw hoofdactiviteiten. Zo kunt u bijvooorbeeld uw boekhouding toevertrouwen aan een extern boekhoudkantoor of accountantskantoor. Zij vervullen dan voor u alle administratieve verplichtingen, zoals het indienen van belastingaangiftes of het opmaken van uw balans. Houd u uw boekhouding liever intern, dan doet u er goed aan om voor boekhoudsoftware te kiezen die het factureren en het indienen van aangiftes sterk vereenvoudigt.

Voor het financieel beheer van uw bedrijf kunt u uiteraard aankloppen bij een groot aantal spelers uit de financiële wereld. Zij kunnen u helpen om uw financiële middelen optimaal aan te wenden. De diensten van banken kunnen onder meer handig zijn bij de opstart van een onderneming of wanneer u cashflowproblemen hebt. Kampt u met klanten die hun facturen niet tijdig betalen, dan kunt u een incassobureau inschakelen dat voor u de contacten met de klant overneemt en alle administratieve stappen zet om de onbetaalde facturen alsnog te innen. En wilt u een bedrijf overnemen of verkopen, dan kunt u terecht bij deskundigen in bedrijfsoverdracht om alles in goede banen te leiden.

Selecteer het product of de dienst van uw keuze