BEVEILIG SNEL UW BEDRIJF!Vind de leverancier die beantwoordt aan uw behoeften
BEVEILIG SNEL UW BEDRIJF!
Vind de leverancier die beantwoordt aan uw behoeften
Ontvang tot 4 Offertes,
Vergelijk en maak een Keuze!
Ontvang tot 4 Offertes,Vergelijk en maak een Keuze!

Beveiligingscamera met lichaamswarmte detector

Leestijd: 1 min

Er worden de laatste tijd steeds meer inbraken gepleegd door bendes in Vlaanderen. Het is en blijft dan ook van het grootste belang om uw bedrijf of woning zo goed mogelijk te beveiligen. Met de Easy pro View HD IP Camera  van Eminent kunt u profiteren van handige beveiligingstechnieken. 

Detectie van lichaamswarmte

De Easy Pro camera van Eminent is draadloos en heeft een geïntegreerde dag- en nachtlens. De camera schakelt automatisch over van dag naar nachtzicht en vice versa. Dankzij de infrarood-led kan de camera beelden maken tot op tien meter in het absolute donker. Daarnaast beschikt de camera over een bewegingsdetector en een temperatuursensor. Beiden worden gedetecteerd door de passieve infraroodsensor. Lichaamswarmte kan tot op 7 meter worden gedetecteerd in een veld van 90 graden.

Alarm en spreken met inbreker

De camera begint 5 seconden voor het alarm slaan beelden op te nemen. Deze beelden kunnen worden opgeslagen op een SD-geheugenkaart. Op het zelfde moment zal de camera een alarmbericht versturen in de vorm van een e-mail of sms naar de eigenaar. De camera beschikt tevens over een geïntegreerde microfoon. Hiermee kan op afstand worden geluisterd naar wat er zich afspeelt in de bewaakte ruimte. Ook kan er gesproken worden tegen de eventuele indringer.

 Bewakingscamera met warmtesensor

Deze opties maken de camera ook erg geschikt om te gebruiken als babyfoon. In het geval van het gebruik als babyfoon heeft de camera nog een vernuftige technologie. Er kan een alarm worden ingesteld wanneer de temperatuur onder of boven een bepaalde temperatuur komt in de gedetecteerde ruimte.  

Beelden in realtime bekijken

Via de gratis Apple en Android app (Easy View Pro) kunnen de beelden die de camera maakt in realtime op smartphone of tablet bekeken worden.