Vending machines : Ontvang Gratis tot 4 Offertes!
Vending machines : Ontvang Gratis tot 4 Offertes!
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!
Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.

Vending machines: Koopgids

Onze meest gelezen artikels voor Vending machines

Bekijk al onze artikels over Vending machines

Vending machines voor bij op kantoor of voor uw klanten! U bent bedrijfsleider en uw wenst een vending machine te plaatsen binnen en/of buiten uw bedrijf ? U wilt drank of snacks aanbieden aan uw klanten, medewerkers, bezoekers, voorbijgangers 24u/24 met een vending machine? Cola, limonade, Ice-Tea, water, koffie, thee, soep, ... maar ook chips, chocolade, snoep, snacks, wafels, ...

 

Financiering vending machine

Wanneer u kiest voor de aanschaf van een vending machine heeft u de keuze uit verschillende financieringsopties. U kunt natuurlijk een vending machine kopen, zodat hij uw eigendom wordt. U kunt hem echter ook huren of leasen. Hierbij heeft u geen investeringsbedrag nodig en betaald u elke maand een bedrag. Een andere optie is bruikleen. dit is echter alleen weggelegd voor de grotere bedrijven die een minimale afname kunnen garanderen. Lees alles over de financieringsopties in de informatiegids.

 

Vending machine: snacks, dranken of beide?

Er zijn veschillende soorten vending machines beschikbaar. Drankautomaten zijn natuurlijk bekend, maar ook een vending machine met snoep en snacks is niet weg te denken in een kantooromgeving. Een combinatie van beide is ooke en optie. Welke vending machine het beste bij uw bedrijf past kunt u lezen in deze gids.