Vending machines : Ontvang Gratis tot 4 Offertes!
Vending machines : Ontvang Gratis tot 4 Offertes!
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!
Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.

Vending machines: De frisdrankautomaat

Leestijd: 2 min

U wilt uw medewerkers ook gekoelde dranken kunnen aanbieden op kantoor? Dat kan. Er bestaan vele soorten frisdrankautomaten waar u een keuze uit kunt maken. De behoeften van uw medewerkers spelen een belangrijke rol in uw besluitvorming. Maar ook het budget en de beschikbare ruimte zijn punten om rekening mee te houden.

Wat kan een frisdrankautomaat zoal bieden?

Tijdens werkuren kan het erg fijn zijn om een koele verfrissing te kunnen krijgen in de vorm van een blikje frisdrank of vruchtensap. Het assortiment hierin kan naar wens worden uitgebreid. Hierbij een greep uit de mogelijkheden:

  • Coca-Cola                                          
  • Fanta                                                                                            
  • Cassis
  • Mineraalwater                
  • Jus d’orange 
  • Appelsap
  • Chocolademelk
  • Melkproducten
  • Light dranken
 

Soorten frisdrankautomaten

Het is per frisdrankautomaat verschillend hoeveel producten er in passen. De één heeft ruimte voor 5 verschillende soorten blikjes en de ander voor bijvoorbeeld 10. Het voordeel van een minder breed assortiment is dat er van de wel aanwezige smaken meer op voorraad is. Denkt u bijvoorbeeld aan een blikje cola. Dit is veelal een favoriet en wanneer er minder andere soorten dranken aangeboden worden is er meer plek voor blikjes cola in de frisdrankautomaat.  Er zijn ook frisdrankapparaten die een glas drinken verzorgen. Denk hierbij aan een vruchtensap automaat. Door het gebruik van vruchtensapconcentraat en gekoeld water heb je een heerlijk glas vruchtensap die een gezonde bijdrage leveren aan de dagelijkse hoeveelheid vitaminen. Een heerlijke dorstlesser voor bijvoorbeeld tijdens de lunch of voor tussendoor op warme zomerdagen.

Frisdrankautomaat Frisdrank en snoep in één apparaat?

Ja dat kan. Er bestaan mogelijkheden om de voorraad zelf samen te stellen. Wel moet u er dan rekening mee houden dat de aantallen per product gelimiteerd zijn door de beperktere ruimte. Het is dan ook aan te raden om goed te onderzoeken naar welke producten het meeste behoefte is binnen uw bedrijf.

Kosten producten

Ook hierin zijn meerdere mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw medewerkers geheel zelf te laten betalen met kleingeld of een badge. In dit geval zal de leverancier de marktprijzen aanhouden op de prijsaanduidingen. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de prijs door het bedrijf te laten betalen. Zo zal bijvoorbeeld een blikje maar 50 cent zijn voor de medewerkers. Het restant zal aan u worden doorberekend door de leverancier.