Vending machines : Ontvang Gratis tot 4 Offertes!
Vending machines : Ontvang Gratis tot 4 Offertes!
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!
Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.

Vending machines

Ontdek onze artikels over Vending machines

Al onze artikels over Vending machines zien

Drankautomaat: wist u dat uw medewerkers beter presteren wanneer zij beschikking hebben over een koel drankje of een snack gedurende de werkdag? Een automaat in uw bedrijf kan u en uw medewerkers dus vele voordelen opleveren. Daar komt bij dat u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende automaten.

Drankautomaat

Welke drankautomaatkiest u?

Inmiddels is de markt uitgebreid naar diverse mogelijkheden op het gebied van warme dranken, gekoelde dranken, snacks, dagverse producten, snoep en combinaties daarvan. Het hangt van uw onderneming en de wensen en behoeften binnen het bedrijf af welke automaat het beste in uw situatie is.

Drankautomaat: welke producten?

Het aanbod in automaten voor gekoelde dranken varieert enorm. Niet alleen frisdranken maar ook verse vruchtensappen, light dranken en zuivel producten zijn te verkrijgen.  Op het gebied van snacks en snoep is de keuze oneindig. Energieverhogende chocoladerepen, koeken en zakjes snoep en chips, het is allemaal mogelijk. Ook dagverse producten als belegde broodjes en salades zijn een optie.

Hoe maakt u de beste keuze?

De keuze voor een automaat hangt van verschillende factoren af. U dient deze dan ook goed in kaart te brengen alvorens over te gaan op de aankoop. U let het beste op:

  • Uw budget
  • De behoeften van uw medewerkers en klanten
  • De te verwachten consumptie
  • De beschikbare ruimte
  • Het doel van de automaat

Wat zijn de extra services bij een drankautomaat?

Wanneer u een automaat koopt of huurt kunt u vaak kiezen voor het afsluiten van een service- en onderhoudscontract. Middels dit contract kunt u profiteren van periodiek onderhoud, een bijvuldienst en  hulp bij storing. Wanneer u huurt zit dit vaak bij uw huurcontract inbegrepen, wanneer u koopt heeft u de keuze om dit voor eigen rekening te nemen of om een extra servicecontract af te sluiten.

Drankautomaat: huren of kopen?

Beide opties hebben verschillende voordelen. Wanneer u uw automaat aankoopt bent u eigenaar en u kunt hem vaak afschrijven. U heeft echter wel een aankoopsom nodig. Wanneer u huurt heeft u enkel te maken met maandelijkse kosten en kunt u vaak genieten van de nieuwste modellen. U leest er meer over in deze gids.