Vending machines : Ontvang Gratis tot 4 Offertes!
Vending machines : Ontvang Gratis tot 4 Offertes!
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!
Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.

Vending machines: Snoepautomaat

Leestijd: 2 min

Als ondernemer is het goed om te zorgen dat uw medewerkers hun werk met plezier blijven doen. Om ze zo productief mogelijk te laten werken is een snack op zijn tijd onmisbaar. Een snoepautomaat is dan ook een goede investering voor bedrijven.

Snoepautomaat

Wat zit er zoals in een snoepautomaat?

Het assortiment hierin kan naar wens worden uitgebreid. Er kan een variëteit worden aangebracht tussen zoete en hartige snacks. Hier een greep uit de mogelijkheden:

  • Chocolade repen zoals Twix, Snickers, Mars en Bounty
  • Diverse soorten snoep, mints
  • Kauwgom
  • Lollies  
  • Crackers, cake, koek
  • Muesli repen, Evergreens en Sultana’s
  •  Zakjes nootjes, chips
  • Vers belegde broodjes
  • Overige verse producten

Gezonde snacks

Chocolade repen , zoete en zoute snacks blijven vaak een favoriet bij werknemers en klanten. Maar een automaat biedt meer mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vers belegde broodjes, fruit en gezonde snacks in uw automaat aan te bieden. Velen zijn bezig met hun gezondheid en het is het dan ook zeker waard om te onderzoeken of uw medewerkers behoefte hebben aan dergelijke producten. U kunt tevens een goed imago ondersteunen bij uw klanten. U dient wel rekening te houden met houdbaarheid van de producten.

Kan ik ook gekoelde blikjes en snacks combineren?

Ja dat kan. Er bestaan snoepautomaten waarbij dit mogelijk is.  Wel is er maar plek voor een bepaald aantal per product in de snackautomaat. U dient dus rekening te houden met de wensen en behoeften van uw werknemers en klanten.

Wie betaald er voor de snack?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Er kan volledig worden betaald door de werknemer. Dit bedrag is dan direct voor de leverancier.  De snacks hebben dan marktgerelateerde prijzen. U kunt er ook voor kiezen om uw medewerkers tegemoet te komen in de kosten. De prijzen die de medewerkers betalen zijn dan bijvoorbeeld 50 cent per snack.

Hoe weet ik welke snoepautomaat het beste is voor ons bedrijf?

Dit kan u alleen maar bepalen door eerst goed te kijken wat de behoeften zijn binnen uw bedrijf. Wat zijn de redenen voor het gebruik van een snoep of snackautomaat? In hoeverre is er budget vrijgemaakt? Hoeveel medewerkers gaan er gebruik van maken? Bent u van plan een automaat te huren of aan te schaffen? Als u al deze gegevens verzameld heeft en deze bespreekt met een vakkundige leverancier komt u er achter wat de beste oplossing voor uw bedrijf is.