Vending machines : Ontvang Gratis tot 4 Offertes!
Vending machines : Ontvang Gratis tot 4 Offertes!
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!
Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.
Ontvang de prijsoffertes van de beste leveranciers in 1 minuut!Vergelijk & rust uw bedrijf voor de beste prijs uit.

Vending machines: Snackautomaat: accessoires

Leestijd: 2 min

Wanneer u een snackautomaat gaat aanschaffen voor uw bedrijf dient u ook rekening te houden met een aantal opties op het gebeid van accessoires en functies. Zo zijn er verschillende betaalmethodes voor autometen en u heeft ook vaak opties op het gebied van inbouw.

Snackautomaat

Snackautomaat betaalmethoden

In eerste instantie dient u er over na te denken wie de producten gaat betalen en welke prijs u voor de producten gaat rekenen. U kunt er voor kiezen een gedeelte van de kosten door het bedrijf te laten betalen, zodat de producten voor uw werknemers en klanten minder duur zijn. Dit is natuurlijk een slim gebaar naar uw medewerkers. Dit is in het geval van een drankautomaat in bruikleen echter niet mogelijk, daar waar de winsten naar de leverancier gaan.

Daarnaast kunnen de producten op verschillende manieren worden betaald door uw medewerkers en klanten. U dient hierbij te denken aan verschillende betaalmethoden. Zo kunt een badgesysteem laten installeren op de drankautomaat, maar u kunt er ook voor kiezen om een pinsysteem te plaatsen. In de meeste drankautomaten zit standaard een muntgeldfunctie.

Een pin- en muntgeldsysteem zijn beide handig wanneer ook uw klanten gebruik maken van de machine. Wanneer u voornamelijk medewerkers gebruik laat maken van de automaat is een badge systeem een goede optie. De pas of badge kan regelmatig worden opgeladen en bij elke aankoop wordt het bedrag afgeschreven.

Ombouw en beveiliging

Het hangt natuurlijk van de plaats af wat voor ombouw u nodig heeft voor de drankautomaat. De directe ombouw van de machine kan standaard worden uitgevoerd, maar er bestaan ook extra stevige modellen met een speciale geharde ruit.

Wanneer uw snackautomaat op een openbare plaats komt te staan is het aan te raden om antidiefstal maatregelen te nemen. De machine kan in een vaste ombouw worden geplaatst zodat de machine en de producten beschermd zijn. U kunt in dit geval kiezen voor:

  • Metalen rolluiken, welke dicht kunnen worden gedaan na sluitingstuit
  • Deuren van policarbonaat
  • Een bevestigingsysteem voor bevestiging aan de grond
  • Een slot met cijfercode op de aanvuldeur
  • Geharde ruiten
  • Etc.