VERGELIJK FRANKEERMACHINES! Functies, Kosten, Tijdwinst…
VERGELIJK FRANKEERMACHINES!
Functies, Kosten, Tijdwinst…
En bespaar, vanaf morgen, tot 30% op uw postkosten! En bespaar, vanaf morgen, tot 30% op uw postkosten!

Frankeermachines: Koopgids

Onze meest gelezen artikels voor Frankeermachines

Bekijk al onze artikels over Frankeermachines

Een frankeermachine kan voor een flinke besparing zorgen binnen bedrijven dankzij de lagere posttarieven. Daarnaast zorgt een frankeermachine voor een enorme tijdwinst en kan er gekozen worden voor het afdrukken van een persoonlijke boodschap of een logo op de poststukken. In deze informatiegids leest u alles over de voordelen van een frankeermachine, de functies, de tarieven.

 

Werking frankeermachine

Ten eerste zullen we in deze informatiegids bespreken hoe een frankeermachine werkt en wat de functies zijn. Een frankeermachine frankeert machinaal poststukken, tegen een verlaagd tarief. Dit is dan ook het grootste voordeel van een frankeermachine. In de gids wordt de werking en voordelen uitgebreid besproken.

 

Tarieven frankeermachines

Het grootste voordeel van een frankeermachine zijn de lagere posttarieven. U kunt op deze manier flink besparen op uw postkosten. Afhankelijk van het volume en type post dat u verstuurt, kan u tot wel 30% besparen. Een frankeermachine is rendabel vanaf een gemiddelde verzending van 6 poststukken per dag.

 

Frankeermachines bestaan er in verschillende modellen. Zo zijn er modellen die speciaal zijn ontwikkeld voor het verzenden van kleine volumes post, maar er zijn ook frankeermachines die toegespitst zijn op de verzending van grotere volumes.

 

Een frankeermachine kan zowel gekocht als gehuurd worden. We leggen u in deze informatiegids de voor- en nadelen van beide opties uit.

 

Leveranciers frankeermachine

 

Er zijn verschillende leveranciers van frankeermachines. Ze bieden allen verschillende modellen, met verschillende voor- en nadelen. We bespreken in deze gids de frankeermachines van Ruys, Frama, Neopost en Bpost.