VERGELIJK FRANKEERMACHINES! Functies, Kosten, Tijdwinst…
VERGELIJK FRANKEERMACHINES!
Functies, Kosten, Tijdwinst…
En bespaar, vanaf morgen, tot 30% op uw postkosten! En bespaar, vanaf morgen, tot 30% op uw postkosten!

Frankeermachines: Quadient frankeermachine

Leestijd: 2 min

Als u een frankeerapparaat wilt kopen of huren dan bent u bij Quadient aan het juiste adres.

NeoPost frankeermachine

Voordelen van een Quadient frankeermachine

Met een Quadient frankeermachine kan u gebruik maken van de lagere posttarieven en bespaart u dus aanzienlijk op uw portokosten. U hoeft voor de frankering van uw post geen zegels meer te plakken en bent niet afhankelijk van het postkantoor voor de frankering van uw post. Eenmaal in het postsorteercentrum wordt uw post dan ook sneller verwerkt.

Gezien de nieuwe generatie frankeermachines uitgerust zijn met een netwerkaansluiting, worden tariefwijzigingen automatisch gedownload via het internet, zonder bijkomende kosten. Bovendien kan u hiermee ook al uw frankeerkosten nauwlettend opvolgen via het online Quadient platform.

Tenslotte kan u onze helpdesk u makkelijk vanop afstand assisteren.

Welke Quadient frankeermachines zijn er?

Quadient heeft een onderverdeling in drie categorieën gemaakt wat betreft frankeermachines. Deze categorieën zijn:

  • frankeermachines voor een laag volume;
  • frankeermachines voor een medium volume;
  • frankeermachines voor een hoog volume.

Iedere categorie bevat één of meerdere modellen frankeermachines die geschikt zijn voor de verwerking van een bepaalde hoeveelheid post.

Quadient frankeermachines voor een laag volume

Deze frankeermachines zijn geschikt voor de verwerking van maximaal 50 brieven per dag. De volgende modellen vallen binnen deze categorie:”

IS-240/280 Dit apparaat stelt u in staat uw post nauwkeurig te frankeren door het ingebouwde frankeerplateau. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tot maar liefst 9 gepersonaliseerde zinnen in te stellen in het geheugen van het apparaat, waarmee u uw post een geheel eigen uitstraling kunt geven.

IX-3

Naast de geïntegreerde weegschaal kunt u met deze frankeermachine gemakkelijk de meest recente frankeertarieven inladen. Zo heeft u altijd de beschikking over het juiste tarief. Daarnaast kunt u het apparaat tevens beveiligen met een pincode, zodat het apparaat niet ongeautoriseerd gebruikt kan worden.

Quadient frankeermachines voor een gemiddeld volume

Deze frankeermachines zijn geschikt voor het verwerken van 50 tot 250 enveloppen per dag. De modellen die binnen deze categorie vallen zijn:

IX-5

Deze Quadient frankeermachine beschikt over een automatische doorvoer, waarmee u uw post sneller kunt verwerken, tot wel 95 stuks per minuut. Daarnaast beschikt dit apparaat tevens over een etikettenverdeler waardoor u uw post nog gemakkelijker kunt voorzien van adresgegevens. Als optie kunt u tevens kiezen voor een systeem dat automatisch uw enveloppen sluit.

Quadient frankeermachines voor een hoog volume

Quadient heeft ook modellen waarmee u een groot aantal brieven per dag kunt verwerken. Deze apparaten zijn geschikt voor een volume van boven de 250 poststukken per dag. Binnen deze categorie zijn de volgende modellen te onderscheiden:

IX-7

Deze frankeermachine frankeert tussen de 90 en 150 brieven per minuut en biedt dus een razendsnelle oplossing voor uw postverwerking. Ook biedt dit model tevens de mogelijkheid om dikkere enveloppen te frankeren (tot 16 mm).

IS-6000

Het toevoersysteem van dit apparaat werkt op hoge snelheid en kan uw post ook nog eens sorteren. Deze machine biedt een uitstekende oplossing voor bedrijven die grote hoeveelheden post op dagelijkse basis hebben te verwerken. U kunt er alle formaten post mee frankeren tot een dikte van 20 mm.