VERGELIJK FRANKEERMACHINES! Functies, Kosten, Tijdwinst…
VERGELIJK FRANKEERMACHINES!
Functies, Kosten, Tijdwinst…
En bespaar, vanaf morgen, tot 30% op uw postkosten! En bespaar, vanaf morgen, tot 30% op uw postkosten!

Frankeermachines: Ruys frankeermachine

Leestijd: 2 min

Indien u besluit een frankeermachine aan te schaffen, dan heeft u de keuze uit meerdere leveranciers. Bpost is zelf geen leverancier van frankeermachines, maar werkt wel nauw samen met enkele vooraanstaande leveranciers. In de basis is de werking van iedere machine hetzelfde, maar toch zijn er verschillen. Eén van de leveranciers van frankeermachines is de firma FP-Ruys. Wat zijn zoals de kenmerken van een Ruys frankeermachine?

Ruys frankeermachine

De pluspunten van een Ruys frankeermachine

Een frankeermachine biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf. Ruys is een betrouwbare leverancier en biedt u de volgende voordelen:

 • Een frankeermachine met de integratie van een slimme weegschaal. Zo kan uw post gewogen worden en kan het juiste frankeertarief worden bepaald.
 • U kunt zowel een frankeermachine kopen als huren. U heeft dus de mogelijkheid om een frankeermachine binnen uw bedrijf te halen, zonder een grote investering te doen.
 • Bij FP-Ruys kunt u kiezen uit verschillende frankeermachines. U kunt zo de uitvoering kiezen die het beste bij uw postverwerking past.
 • De machines bieden de mogelijkheid om uw logo en een eventuele reclametekst af te drukken. Zo valt uw post extra op bij uw klanten.

Ruys frankeermachines: welke opties zijn er?

Om goed in te kunnen spelen op uw behoeftes heeft FP Ruys verschillende types frankeermachines. Zo kunt u gemakkelijk het apparaat kiezen dat het beste bij uw bedrijfsvoering past.

 • Mymail

Indien u ongeveer 5 tot 20 poststukken per dag heeft, dan kiest u voor Mymail. Dit apparaat biedt dus een prima oplossing voor kleinere bedrijven of bedrijven met een geringe dagelijkse postverwerking.

 • Optimail 30

Met Optimail 30 kunt u tussen de 15 en 80 poststukken per dag verwerken. Een dergelijk apparaat is dus geschikt voor middelgrote postverwerking.

 • Ulitmail

Voor grote bedrijven of bedrijven die dagelijks grote hoeveelheden uitgaande post hebben is er Ultimail. Deze FP-Ruys frankeermachine is geschikt voor de verwerking vanaf 50 poststukken per dag.

 • T1000

Een vrij recente oplossing voor uw uitgaande post is de T1000 frankeermachine. Deze Ruys frankeermachine is speciaal ontworpen voor kleinere bedrijven met een geringe postverwerking.

Postbase: een nieuw systeem

De nieuwste ontwikkeling bij FP-Ruys is het Postbase-systeem. Met dit frankeersysteem brengt FP-Ruys een geheel nieuw concept op de markt. Het systeem bestaat uit

 • een moderne frankeermachine met geïntegreerde weegschaal;
 • een uitgebreid softwarepakket;
 • verbindingsmogelijkheden via LAN of WiFi smartphone-hotspot;
 • zeer uitgebreide opties;
 • een Ruys frankeermachine in de kleur die bij u en uw bedrijf past.

Een Ruys frankeermachine kopen of huren

De leverancier biedt u de mogelijkheid een frankeermachine te kopen of te huren. Als u er nog niet zeker van bent of een frankeermachine wel een passende oplossing voor uw bedrijf is of als u tijdelijk meer post dan normaal moet verwerken, dan is een frankeermachine huren een goede oplossing. U huurt al een Ruys frankeermachine vanaf € 19,95. Als u echter een structurele oplossing voor uw post wenst dan kunt u tevens een frankeermachine kopen bij de firma Ruys. U schaft bijvoorbeeld een Mymail frankeermachine aan voor een prijs van rond de € 1300.