VERGELIJK FRANKEERMACHINES! Functies, Kosten, Tijdwinst…
VERGELIJK FRANKEERMACHINES!
Functies, Kosten, Tijdwinst…
En bespaar, vanaf morgen, tot 30% op uw postkosten! En bespaar, vanaf morgen, tot 30% op uw postkosten!

Frankeermachines: Frama frankeermachine

Leestijd: 3 min

Een frankeermachine kan een uitkomst zijn voor uw bedrijf. U kunt hiermee uw uitgaande post sneller frankeren en verwerken. Een dergelijk apparaat zorgt binnen uw bedrijf voor een besparing in tijd, werk en geld. U kunt bij de aanschaf of huur van een frankeermachine een keuze maken uit verschillende leveranciers. Eén van deze leveranciers is het bedrijf Frama.

Frama frankeermachine

Voordelen van een Frama frankeermachine

Een groot voordeel van een Frama frankeermachine is in feite dat u het postkantoor binnen uw bedrijf haalt. U kunt altijd uw post frankeren en doet dit altijd nauwkeurig vanwege de ingebouwde weegschaal die iedere Frama frankeermachine ingebouwd heeft. Frama heeft haar frankeerapparaten ingedeeld in overzichtelijke categorieën, wat het gemakkelijker voor u maakt om een juiste keuze te maken. Deze categorieën zijn:

  • frankeerapparaten voor een kleine poststroom;
  • frankeerapparaten voor een gemiddelde poststroom;
  • frankeerapparaten voor een grote poststroom.

Binnen deze categorieën heeft Frama haar frankeerapparaten onderverdeeld.

Frama frankeermachine voor een kleine poststroom

Voor kleine bedrijven en bedrijven met een kleine poststroom heeft Frama de volgende modellen:

EcoMail

Deze frankeermachine onderscheidt zich door zijn handige touch-systeem. Door simpelweg op het scherm aan te tikken wat u wenst, bedient u de machine. Het systeem is tevens voorzien van een zelfdenkend portosysteem en geeft dus automatisch de juiste frankering aan.

Matrix F12

De Matrix F12 is een Frama frankeermachine die tevens geschikt is voor de verwerking van kleine hoeveelheden post. Met het gepatenteerde systeem genaamd ComTouch vraagt u met één vingerbeweging het juiste frankeertarief op. Standaard heeft deze machine tevens een automatisch doorvoersysteem.

Frama frankeermachine voor een gemiddelde poststroom

De meeste modellen heeft Frama voor een gemiddelde poststroom; drie in totaal:

Mailmax

Als u maximaal rond de 30 uitgaande poststukken per dag verwerkt binnen uw bedrijf dan is een Mailmax frankeermachine uitermate geschikt voor u. Het apparaat heeft een automatische doorvoer en verwerkt tot maximaal 5000 poststukken per uur.

Matrix F32

Ook deze frankeermachine maakt gebruik van het ComTouch systeem en verwerkt rond de 50 poststukken per minuut. Deze frankeermachine is uitermate geschikt voor een verwerking van rond de 30 tot 40 poststukken per dag.

Matrix F4

Het model Matrix F4 valt tevens binnen de categorie gemiddelde postverwerking. U frankeert met dit apparaat uw poststukken met een snelheid van maar liefst 3900 stukken per uur. U kunt tevens een etikettenautomaat laten integreren voor de frankering van poststukken van groter formaat.

Frama frankeermachine voor een grote poststroom

Voor bedrijven met een grote poststroom heeft Frama één model frankeerapparaat:

Matrix F6

Een Frama Matrix F6 frankeerapparaat is geschikt voor bedrijven waar dagelijks grote hoeveelheden post verwerkt wordt. Het apparaat is voorzien van een automatische toevoer. Dit houdt in dat u aan het begin van het apparaat uw stapel met post neer kunt leggen en dat de frankeermachine deze post automatisch verwerkt. U hoeft dus niet zelf de poststukken één voor één in te voeren en dus scheelt dit u enorm veel tijd. De Matrix F6 frankeermachine verwerkt tot 5400 poststukken per uur en zorgt er dus voor dat u uw post gemakkelijker en sneller kunt verwerken.