Waterdispensers :  Ontvang & Vergelijk tot 4 Offertes
Waterdispensers : Ontvang & Vergelijk tot 4 Offertes
Vergelijk de offertes van de beste leveranciers.
Uw waterdispenser nu al vanaf 1€ per dag!
Vergelijk de offertes van de beste leveranciers.Uw waterdispenser nu al vanaf 1€ per dag!

Waterkoelers: Koopgids

Onze meest gelezen artikels voor Waterkoelers

Bekijk al onze artikels over Waterkoelers

Regelmatig een verfrissend glasje water uit de waterkoeler zorgt voor een gezonder leven! Water is levensnoodzakelijk, dat weet u al langer dan vandaag. Het helpt om ons lichaam en geest optimaal te laten presteren. En dat is toch net wat u van uw werknemers wil? Huur of koop een waterkoeler en bied hen gratis de brandstof voor hun motor aan. Uw werknemers zullen gezonder leven en beter presteren! Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan. Bied uw werkenemers een gezonder leven aan en krijg betere prestaties in ruil dankzij een waterkoeler!

 

Waterkoelers: flessen of waterleiding

Waterkoelers bestaan in verschillende modellen. Ze kunnen werken met vervangbare flessen, maar ze kunnen ook op de waterleiding worden aangesloten. Beide opties bieden verschillende voor- en nadelen. U leest in deze gids meer over de verschillende soorten waterkoelers. 

 

Waterkoelers: financiering

Waterkoelers kunnen zowel gekocht als gehuurd worden. Beide financieringsopties bieden voordelen. Heeft u een investeringsbedrag beschikbaar en wilt u dat de waterkoeler uw eigendom wordt? Dan is kopen de beste oplossing voor u. Wilt u echter liever een laag maandelijks huurbedrag betalen en de optie hebben om vaker van model te wisselen? Dan kunt u beter een waterkoeler huren. Lees alles over de financieringsopties in deze gids.