Kassasysteem:  Vergelijk tot 4 Gratis Offertes!
Kassasysteem: Vergelijk tot 4 Gratis Offertes!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:
Ontvang tot 4 Offertes binnen enkele minuten!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:Ontvang tot 4 Offertes binnen enkele minuten!

Verkooppunten: Betaalautomaat en overige accessoires

Leestijd: 2 min

Met een kassasysteem bent u er nog niet, vergeet de betaalautomaat en overige toebehoren niet! Op de markt zijn kassa’s verkrijgbaar met tal van toebehoren. Of u kunt ze afzonderlijk kopen en aansluiten op uw huidige kasregister (als dat systeem recent en compatibel is, tenminste). Een overzicht van de verkrijgbare toebehoren.

Betaalautomaat

1. De betaalautomaat

Een betaalautomaat is een tijdbesparende aanwinst voor ondernemers. Voor de horeca kan de mobiele handheld voor een enorme tijdswinst zorgen.

Deze draagbare betaalautomaat + bestelsysteem met touchscreen en software past in de handpalm en volgt u naar de het terras of de zaal. Dankzij deze bewegingsvrijheid, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid verloopt de service nog vlotter.

 2De kassalade

Dit accessoire is eigenlijk onmisbaar als u contante betalingen accepteert. De lade is ideaal om cash geld veilig op te bergen. De meeste uitschuifbare kassalades zijn voorzien van een afsluitbaar sleutelslot, een sleuf voor documenten, voldoende munt- en briefvakken en een aansluitkabel waarmee de lade moeiteloos aan het kasregister kan worden gekoppeld.

 3Een (ingebouwde) scanner

Het tijdperk van losse artikelnummers is inmiddels wel voorbij. Iedereen kent wel de scanner die de streepjescode scant en invoert in de kassasystemen. Scanners worden daarom ook wel eens streepjescodescanners genoemd in de volksmond.

Een scanner kan geïntegreerd zijn in een kassasysteem, deze zit dan vast ingebouwd of kan afzonderlijk worden aangesloten. De losse scanner is ideaal om grote artikelen te scannen die niet op de toonbank kunnen worden geplaatst.

 4De extra bonprinter

Een extra bonprinter is vooral in de horeca erg handig. Zo kan een bon gedrukt worden wanneer u dat maar wenst en deze kan worden afgegeven aan de bar, in de keuken, …

Maar ook voor de klant heeft u een bonprinter nodig.

Een handheld in bijvoorbeeld een kledingwinkel? Goed idee. Zo houdt u perfect de aankopen van een klant bij.

 5.  De kassaweegschaal

Makkelijk aan te sluiten en heel gebruiksvriendelijk. Het duidelijk leesbare scherm verkleint de kans op fouten, en er is ook een scherm voor de klant. Nog een pluspunt: de meeste weegschalen kunnen ook probleemloos worden ingebouwd in uw toonbank.

Nog enkele toebehoren …

  • Voldoende thermische kassarollen

Hier is het belangrijk dat er goed wordt gekeken welke kassarollen passen bij welke kassasystemen. Een goede voorraad is handig, want zo bent u zeker dat u kunt verder werken.

  • Extra bedienersleutels

De zaakvoerder bepaalt wie welke kassa mag gebruiken. Hiertoe kan hij of zij bedienersleutels uitdelen. Een extra sleutel nodig? Die kan worden bijbesteld, liefst bij de leverancier van het kasregister. Zo bent u zeker dat de sleutel compatibel is.

Hierboven staan de meest gebruikte extra toebehoren voor kassasystemen. U hebt nog andere wensen? Gespecialiseerde leveranciers kunnen u zeker verder helpen.