Kassasysteem:  Vergelijk tot 4 Gratis Offertes!
Kassasysteem: Vergelijk tot 4 Gratis Offertes!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:
Ontvang tot 4 Offertes binnen enkele minuten!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:Ontvang tot 4 Offertes binnen enkele minuten!

Verkooppunten

Ontdek onze artikels over Verkooppunten

Al onze artikels over Verkooppunten zien

De vaakst gestelde vragen over Verkooppunten

Alle vaak gestelde vragen over Verkooppunten zien

Een kassa is onmisbaar voor elke onderneming die ter plekke transacties uitvoert. De technologie staat niet stil, dat geldt zeker wanneer het op het transactieverkeer aankomt. Concreet: er bestaan slimme kassasystemen met aangepaste software t die het u makkelijker, sneller en veiliger maken. Plus: de kans op fouten en fraude aan de kassa wordt sterk verminderd.

 Kassa

In deze gids kunt u alles lezen over kassa's, kassasystemen en over betaalterminals die eraan kunnen worden gekoppeld voor nog meer betaalgemak. De volgende punten zullen uitgebreid besproken:

Welke soorten kassa’s bestaan er?

Natuurlijk kennen we allemaal de kassa’s met toetsen als op een toetsenbord en een scherm dat de prijs aangeeft. Deze modellen worden echter langzamerhand vervangen voor moderne modellen met touchscreens en het gemak van ingebouwde software.

Wat doet de kassasoftware precies?

De ingebouwde software in een kassasysteem kent vele functies die uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker zullen maken. U kunt bijvoorbeeld uw voorraad bijhouden, productinformatie raadplegen, promoties gemakkelijk instellen, bestellingen plaatsen en uw omzet in de gaten houden.

Voor wie is zo’n kasregister interessant?

De voordelen spreken voor zich en kassa’s zijn praktisch in elke situatie toepasbaar. De kassa software is aan te passen en in te stellen op specifieke situaties en sectoren. Zo zal bijvoorbeeld de buurtwinkel, bakkerij, supermarkt, detailhandel en horeca er voordeel uit kunnen halen.

Kassa accessoires

Een kassa kan worden uitgebreid met meerdere accessoires. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld een ingebouwde weegschaal,  een draadloze bestelterminal, een draadloze betaalterminal, een ingebouwde of losse scanner en een bonprinter.

Hoeveel kost een kassasysteem?

De kosten van een kassa systeem hangen sterk af van de functionaliteiten die de ingebouwde software biedt. Basissystemen zullen rond de €200 kosten. Uitgebreide systemen zijn echter een stuk prijziger en dan dient u te denken aan een bedrag van rond de €2000. Waar de kosten vanaf hangen en exacte prijzen zult u in deze gids kunnen vinden.

Wat is het beste: een kassa kopen of huren?

Beide opties bieden hun eigen voor- en nadelen. Voor het aankopen van een kassa systeem dient u te beschikken over een startkapitaal. Daarnaast zult u upgrades en updates moeten aankopen. Bij het huren van een kassasysteem betaald u een maandabonnement en onderhoud, services, upgrades en updates kunnen vaak worden opgenomen in het abonnement.