Kassasysteem:  Vergelijk tot 4 Gratis Offertes!
Kassasysteem: Vergelijk tot 4 Gratis Offertes!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:
Ontvang tot 4 Offertes binnen enkele minuten!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:Ontvang tot 4 Offertes binnen enkele minuten!

Verkooppunten: Kassa voor winkel

Leestijd: 2 min

Welke winkel kassa kopen? Bloemenwinkels, slagerijen, bakkerijen, … al deze buurtwinkels hebben baat bij een goed kassasysteem met een uitgekiende software. Misschien volstaat een algemeen softwarepakket, maar u kunt ook kiezen voor een pakket op maat voor uw zaak. Noden, behoeften én uitbreidingsplannen kunnen daarin verwerkt worden

Laten we de warme bakker in de buurt als voorbeeld nemen. De voordelen en oplossingen gelden echter voor elke soort buurtwinkel.

 Winkel kassa

Uiteraard moet de betaling vlot verlopen dankzij de winkel kassa. Snel en foutloos het bedrag of een toets indrukken dat overeenstemt met een bepaald brood, het kasticket komt tevoorschijn en klaar. Met aangepaste kassasoftware zijn de voordelen groot.

  • Winkel kassa: moeiteloos bestellingen beheren

Steeds meer klanten plaatsen bestellingen bij hun bakker. Dat kan eenmalig zijn, of een vaste wekelijkse bestelling. Met een slim winkel kassa systeem verlopen bestellingen snel en eenvoudig. Die bestelling kunnen zelfs de basis zijn voor de productie- of baklijst. De bestellingen kunnen ook gesorteerd worden per type.

  • De facturatie verloopt vlotter dan ooit

Een factuur voor eenmalige leveringen, leveringen voor dagelijkse klanten, etc. Het softwaresysteem kan ze allen gedetailleerd factureren op het einde van de maand. Een mooie tijdwinst.

  • Overzichtelijke kortingen en acties

Een spaaractie is tegenwoordig een must voor vele bakkerijen. Een slim winkel kassasysteem kan dit helpen te verwezenlijken. Zo kan een bakkerij makkelijk punten toekennen aan klanten, een spaarkaart uitreiken of kortingen geven aan de winkelkassa. Heeft u acties in de trant van: ´Elke zondag drie pistolets + 1 gratis´? Het kasregister beheert deze acties op de juiste dag en voor de juiste personen voor u.

  • Kassa voor bakkerij: multi-filiaalbeheer

Sommige bakkerijen hebben verschillende vestigingen. Het kan soms lastig zijn om een goed overzicht te houden op de verkopen en bestellingen. Met een aangepaste bakkerijsoftware kan een zaakvoerder overal aanwezig zijn op hetzelfde moment. Verkoop, stockbeheer, bestelling… het kan allemaal op afstand via internet.