Kassasysteem:  Vergelijk tot 4 Gratis Offertes!
Kassasysteem: Vergelijk tot 4 Gratis Offertes!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:
Ontvang tot 4 Offertes binnen enkele minuten!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:Ontvang tot 4 Offertes binnen enkele minuten!

Verkooppunten: Kasregister - Woordenlijst

Leestijd: 1 min

Alles-in-één-kassaregister

Dit ‘POS-systeem’ (Point-of-Sales of verkooppunt) is een kassaregister dat kan volledig in de software-omgeving van een kmo worden geïntegreerd. En dat biedt tal van voordelen en mogelijkheden.

Back office

Alles wat ‘achteraan’ in de zaak gebeurt.

Betaalterminal

Met een betaalterminal biedt u elektronische betalingen aan in uw zaak. Dat is sneller, veiliger en klantvriendelijker dan cash betalingen. De klant stopt zijn bankkaart in het toestel, voert zijn pincode in en betaalt meteen. En het geld staat meteen op uw rekening.

ERP-systeem

ERP staat voor ‘Enterprise Resource Planning’. Concreet wordt daarmee bedoeld: software die in kmo’s wordt gebruikt ter ondersteuning van alle processen binnen een bepaald bedrijf. Zo’n programma bestaat veelal uit deelprogramma’s (of modules) die alle een specifieke taak ondersteunen zoals de boekhouding, de stock enzovoort.

Front office

Alles wat in de zaak gebeurt aan de kant van de klant.

Geregistreerd kassaregister

Dit kassaregister bestaat uit een kassa, een blackbox en een persoonlijke kaart, ook wel smartcard genoemd. De blackbox registreert elke transactie. De smartcard versleutelt dan weer de gegevens zodat niks meer kan worden gewijzigd aan de geregistreerde transacties. Deze gegevens zullen uiteraard worden gecontroleerd tijdens een BTW-controle.

GPRS

Betaalterminals met GPRS-technologie (General Packet Radio Service) werken autonoom en hebben dus geen telefoonlijn, internet of stroom nodig. Het transactieverkeer verloopt via het GSM-netwerk met behulp van een geïntegreerde datakaart.

Handheld

Dit draagbare kasregister met touchscreen en software past in de handpalm en volgt u naar de het terras, de zaal, … Dankzij deze bewegingsvrijheid, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid verloopt de service nog vlotter.