Kassasysteem:  Vergelijk tot 4 Gratis Offertes!
Kassasysteem: Vergelijk tot 4 Gratis Offertes!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:
Ontvang tot 4 Offertes binnen enkele minuten!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:Ontvang tot 4 Offertes binnen enkele minuten!

Verkooppunten: Touchscreen kassa

Leestijd: 2 min

Touchscreen kassa: de toekomst voor de detailhandel. Niet elk kassasysteem is geschikt voor elke sector. Retail, de horeca, buurtwinkels, supermarkten, … Alle hebben ze andere behoeften en eisen voor een kassasysteem en zijn software. Maar elke sector en elke zaakvoerder heeft alvast baat bij één kenmerk van moderne kassasystemen, een touchscreen kassa. Welke voordelen biedt zo’n aanraakscherm?

Touchscreen kassa

 1.  De handelingen met touchscreen kassa verlopen veel sneller 

Via het touchscreen kan aan elke product een toets of code worden toegekend. Ook kunnen voorraden en bestellingen gemakkelijk worden opgezocht door één druk op de knop.

Zo hoeven de klanten nog minder lang te wachten en zijn ze des te tevreden. Bovendien kan de kassabediende en de klant steeds in één oogopslag de transactie bekijken en is de kans op fouten miniem.

 2.  Elke transactie wordt automatisch geregistreerd, wat het stockbeheer vergemakkelijkt.

Op een touchscreen kassa kan men meteen de stock raadplegen, zonder, zoals vroeger, de kassa te verlaten om op kantoor in de computer te kijken. Ook hoeft u niet meer direct voor elke vraag in de voorraadruimte op zoek naar een bepaald product. U kunt vragen van klanten dus snel beantwoorden en u behoudt een duidelijk overzicht.

 3.   Het touchscreen van een kassasysteem ondervindt geen problemen door natte of vuile vingers.

Wie werkt in een slagerij, een bakkerij of een bloemenwinkel weet dat er niet altijd met schone handen op de kassa wordt gewerkt. Tussen de klassieke toetsen kroop dan ook weleens water of onzuiverheden wat de hele kassa schade kon beschadigen of stilleggen. Met een touchscreen kassasysteem heeft u dit probleem niet. U kunt het gemakkelijk schoon houden met een  aangepast doekje en u kunt snel weer verder werken.

 4.  Een touchscreen kassa oogt modern en vooruitstrevend.

Uw klanten letten vaak op details in uw zaak. Een ouderwetse kassa zal vaak minder goed overkomen bij uw klanten dan een touchscreen kasregister. En uw zaak dus ook.

Hoe reinigt u een touch screen?

Om een touch screen brandschoon en krasvrij te houden is het aan te raden om aangepaste producten (reinigingsmiddel én doekjes) te gebruiken. Die zijn tegenwoordig heel goedkoop en verkrijgbaar in elke supermarkt.