Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Kassasysteem horeca

Steeds meer oude kassasystemen in de horeca worden vervangen door volledige ‘Point-of-Sales’-systemen. Deze systemen met slimme kassasoftware bieden vele mogelijkheden die volledig op maat van de horeca zijn gemaakt. Maar daarbij komt nog iets, namelijk de invoering van de geregistreerde kasregisters die als doel hebben om fraude en zwartwerk in te dijken.

 Kassasysteem horeca

Maar laten we het eerst hebben over de functionaliteiten die kassasystemen voor de horeca kunnen bieden.

 

Kassasysteem horeca: restaurants

  • Restaurants kunnen draadloze handhelds met touchscreen gebruiken. De ober tikt een bestelling in die dan rechtstreeks naar de bar of keuken wordt verstuurd.
  • Een handheld kan ook rekeningen afdrukken en bevat in vele gevallen een betaalterminal voor creditcards.

  • Tafelreserveringen kunnen worden opgeslagen in het kasregister.
  • U hefet een gemakkelijk overzicht van de bestellingen per tafel.
  • Een POS-kassasysteem kan bestaan uit een netwerk van apparatuur, servers en opslagapparaten. Zo kunt u met zo’n systeem alle transacties, de gepresteerde uren van alle medewerkers, de stock, bestellingen etc. bijhouden en raadplegen.


 

Kassa voor cafés

  • U heeft een duidelijk overzicht van de bezette tafels op het scherm van uw kassa
  • Bestellingen en voorraden kunnen in real-time worden bijgehouden.
  • Ook hier komt een draadloze handheld uitermate van pas. Bestellingen kunnen gemakkelijk worden opgenomen aan de tafel en direct doorgestuurd worden naar de keuken of bar.
  • De draadloze handheld is ideaal voor het opnemen van bestellingen op een terras buiten. Het zal uw bedieningspersoneel veel lopen besparen en uw klanten zullen sneller bedient worden.
  • Uw klanten kunnen gemakkelijk aan tafel afrekenen met een betaalpas.

 

Kasregisters voor hotels

  • In het kassasysteem kunt u bezette kamers raadplegen.
  • Vertrekkende gasten, arriverende gasten en betalingen worden automatisch bijgehouden.
  • In een kasregister kunt u ook de reserveringen opnemen.

 

Het resultaat: de service verloopt nog sneller, de fouten worden tot een minimum beperkt en u zult tevreden klanten behouden.

 

Hoe zit het met de geregistreerde kassa met blackbox?

De geregistreerde kassa moet helpen bij de fraudebestrijding in de horeca. En de invoering ervan moet een feit zijn tegen eind 2015.

 

De kassa met zogenaamde blackbox wordt geleidelijk aan ingevoerd vanaf 1 januari 2014. In een eerste stadium zullen ze op vrijwillige basis worden geplaatst. Tegen het einde van 2015,  wat iets later is dan gepland, moet de invoering afgerond zijn in alle zaken waar dat verplicht is.

 

Via de blackbox heeft de fiscus direct toezicht op de gemaakte transacties in het kasregister. Deze worden gekoppeld aan het aantal, op dat moment werkende, personeelsleden. Deze maatregel wordt ingezet om het zwartwerken in de horeca tegen te gaan.

 

Begin met uw offerteaanvraag Verkooppunten
Geef uw mening