VOERTUIG TRACKING SYSTEEM VERGELIJKEN :Ontvang nu tot 4 Offertes!
VOERTUIG TRACKING SYSTEEM VERGELIJKEN :
Ontvang nu tot 4 Offertes!
Verbeter de Efficiëntie van uw wagenpark
tegen de Beste Prijs!
Verbeter de Efficiëntie van uw wagenparktegen de Beste Prijs!

Tracking van voertuigen: GPS volgsysteem voor bouw, installatie en onderhoud

Leestijd: 2 min

In de bouw wordt gebruik gemaakt van kostbare apperatuur en er zal gebruik gemaakt worden van meerdere  bestelwagens en vrachtwagens. Deze materialen kunnen worden opgevolgd door middel van een GPS volgsysteem. U leest hier hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

GPS volgsysteem

GPS volgsysteem: de voordelen 

Een track en trace systeem kan een grote meerwaarde betekenen voor bedrijven die actief zijn in de bouwsector. Bij de meeste bouwbedrijven zijn er namelijk heel wat bestelwagens aanwezig die zich verplaatsen van werf naar werf. Om dit goed te organiseren kan een track & trace systeem helpen door middel van:

  • Kostenvermindering
  • Daadwerkelijk gewerkte uren verhogen
  • De communicatie tussen bouwplaatsen vergemakkelijk
  • In realtime en de exacte locatie van de voertuigen bekijken
  • Het volgen van uw bouwmateriaal (zoals kranen, cementmachines etc.)

Het volgen van apparatuur

In de bouw komt het vaak voor dat bepaalde kostbare apparatuur op de bouwplaats worden achtergelaten. Kranen, cementmachines, sjofels etc. zijn gemakkelijk het slachtoffer van diefstal gedurende de nacht. Door deze apparatuur te voorzien van een GPS-tracker systeem kunt u altijd bekijken waar uw apparatuur zich bevindt. Mocht dit onvoorzien verplaatst worden kunt u een alarm laten instellen, dan bent u meteen op de hoogte en kunt u de nodige maatregelen nemen.

De installatie en onderhoudssector

Met behulp van een track and trace systeem kunnen installateurs altijd op tijd bij de klant zijn en snel weer vertrekken naar de volgende. Door middel van de directe communicatie met het hoofdkantoor kunnen nieuwe opdrachten gemakkelijk en direct worden doorgegeven aan de installateurs op de weg. De snelste routes kunnen doorgegeven worden en de klant zal hierdoor snel en efficiënt geholpen kunnen worden.

Een zeer logisch gevolg van het snel helpen van de klanten en het optimaal kunnen uitvoeren van depannages is uiteraard een verhoogde klantentevredenheid. Hoe meer tevreden klanten u kan genereren, des te meer mond aan mond reclame u zal hebben en dit zal u ongetwijfeld nog meer nieuwe klanten opbrengen en uw omzet aanzienlijk doen stijgen.