Bedrijfswagens & Transport

Bekijk al onze producten en diensten m.b.t. Bedrijfswagens & Transport

Bedrijfswagens

Ontdek onze content over tracking van voertuigen

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Vragen / antwoorden

Optez pour un système de géolocalisation de votre flotte pour garder en permanence un œil sur vos véhicules et vous protéger des vols ou des dérives de vos employés. Géolocalisation par GPS ou GPRS, choisissez le système qui répond au mieux à vos exigences.

 

Vergelijk aanbiedingen voor tracking van voertuigen

Ontdek onze content over tankkaarten

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Vragen / antwoorden
Koopgids, vaak gestelde vragen, leveranciers: ontdek onze content over tankkaarten. Vergelijk offertes die beantwoorden aan uw behoeften en vul ons formulier in voor de aanvraag van gratis offertes. Vergelijk aanbiedingen voor tankkaarten

Als we het hebben over bedrijfsvoertuigen kunnen we in eerste instantie een onderscheid maken tussen bestelwagens en (lichte) vrachtwagens enerzijds, die vooral gebruikt worden voor het transport van goederen, en gewone bedrijfswagens of bedrijfsauto's anderzijds. Bedrijfswagens worden door de fiscus beschouwd als een vorm van loon en daarom bestempeld als een voordeel alle aard of voordeel in natura. Ze worden toegekend aan werknemers die vaak op de baan zijn (o.a. vertegenwoordigers) maar ook aan veel andere werknemers.
Soms wordt er ook nog een onderscheid gemaakt tussen zogenaamde dienstwagens, die enkel tijdens de werkuren ter beschikking worden gesteld, en 'gewone' bedrijfswagens, die werknemers ook buiten hun werkuren mogen gebruiken.

Bedrijfsvoertuigen bieden hoe dan ook diverse voordelen. Zo maken ze het voor werknemers uiteraard makkelijker om zich te verplaatsen, maar daarnaast hebben ze ook een motiverend aspect. Bedrijfswagens bevorderen ook het imago van de onderneming naar klanten toe. En bedrijven die hun bedrijfswagens aankopen, mogen de aankoopkosten aftrekken van hun belastbaar resultaat. Ze kunnen hun wagenpark integreren in het ondernemingsvermogen, dat op die manier aangroeit.

Anderzijds vertegenwoordigt het beheer van een wagenpark ook een belangrijke financiële post (huurkosten, verzekeringen, onderhoud, brandstof, enz.) Het is dus van belang dat de voertuigen afgestemd zijn en blijven op uw behoeften.
Om de kosten te optimaliseren, kunt u ook kiezen voor aanvullende diensten. Onder meer gps-trackingsystemen en tankkaarten zijn op dat vlak erg nuttig.
Gps-trackingsystemen bieden u de mogelijkheid om op elk moment de locatie van elke werknemer te kennen zodat u optimaal opdrachten kunt toewijzen, de afgelegde trajecten kunt volgen en de communicatie tussen teams kunt bevorderen. Tankkaarten bieden u dan weer de kans om verplaatsingskosten te begrenzen, uw boekhouding te vereenvoudigen en te genieten van scherpe prijzen aan de pomp.

Selecteer het product of de dienst van uw keuze