Gebruik een TANKKAART...en bespaar en geniet  van andere voordelen bij elke tankbeurt!
Gebruik een TANKKAART...
en bespaar en geniet van andere voordelen bij elke tankbeurt!
Speciale voordeeltarieven, dekkingsgraad netwerk,
vlotter boekhoudkundig beheer...
Vergelijk de verschillende tankkaarten !
Speciale voordeeltarieven, dekkingsgraad netwerk,vlotter boekhoudkundig beheer...Vergelijk de verschillende tankkaarten !

Tankkaarten: Tankkaart voor bedrijven

Leestijd: 3 min

Tankkaart voor bedrijven: besparen op brandstof en een gemakkelijk beheer van het brandstofverbruik zijn zowel voor een kleine zelfstandige, KMO of groot bedrijf een voordeel. Een tankkaart is voor elk type onderneming een interessant hulpmiddel en kan zorgen voor een grote tijdswinst en kortingen.

Tankkaart voor bedrijven

Tankkaart voor bedrijven: gemakkelijke administratie

Voor kleine zelfstandigen en KMO’s zal een tankkaart in eerste instantie verlichting bieden bij de (fiscale) administratie. Door de handige betalingen en facturen wint men al snel veel tijd. Per periode, van meestal 10 à 15 dagen, krijgt met een duidelijke factuur. Daarnaast krijgt men eveneens een duidelijk inzicht in het verbruik, uitgesplitst per wagen, per gebruiker etc.

Er hoeven geen tankbonnetjes meer verwerkt te worden, dit wordt digitaal online gedaan. En de BTW-aangifte kan gemakkelijker afgehandeld worden.

Tevens kan het brandstofverbruik van de bedrijfswagen worden geanalyseerd en hierdoor geoptimaliseerd. Het verbruik kan worden bekeken per medewerker en wagen en waar nodig kunnen dus aanpassingen worden gedaan, voor een besparing op brandstof.

Optimalisatie wagenpark voor grote bedrijven

Een besparing op het brandstofverbruik kan al snel heel interessant zijn wanneer het gaat om een groot wagenpark die grote afstanden aflegt. Voor grote bedrijven zijn een korting op de pompprijs en een optimalisatie van het brandstofverbruik dan ook de grootste voordelen van gebruik van een tankkaart.

Het beheer van een groot wagenpark met veel wagens is met een tankkaart een stuk eenvoudiger. Online kunnen analyses worden geraadpleegd en het brandstofverbruik kan per wagen of bestuurder worden bekeken. Hoe groot het wagenpark ook is. Fraude en misbruik zijn dan ook snel te signaleren en te controleren.

Door de analyses goed te bekijken kan er al snel een optimalisatie doorgevoerd worden, wat een besparing brandstofverbruik kan opleveren. Een kleine aanpassing kan al voor een groot kostenverschil zorgen wanneer het om veel bedrijfswagens gaat.

Tevens kan er via het online platform wijzigingen doorgevoerd worden. Ook kunnen kaarten toegevoegd of verwijderd worden. Het online gebruikersaccount is beveiligd en enkel toegankelijk voor bevoegden.

Tankkaart voor alle soorten wagens

Een tankkaart is geschikt voor elk type bedrijfswagen. Van kleine bedrijfswagens voor vertegenwoordigers tot vrachtwagens, allen kunnen ze profiteren van de voordelen van een tankkaart.

  • Kleine bedrijfswagens

Een vertegenwoordiger of verkoper dient zich volledig te kunnen concentreren op zijn werkzaamheden. De kleinste ongemakken kunnen zorgen voor afleiding. Tanken met een tankkaart vergemakkelijkt het tankproces. Er kan snel en eenvoudig worden afgerekend en men zit nooit zonder geld en dus zonder brandstof.

Ook de handige services als carwash zijn voor hen een uitkomst. De wagen dient er immers toonbaar en proper uit te zien wanneer men bij een klant langs gaat. Met een tankkaart kan men profiteren van interessante kortingen op wasbeurten.

  • Bestelwagens

Bestelwagens worden vaak gebruikt door reparateurs of bouwwerkzaamheden. Een uitgebreid netwerk van tankstations is voor hen van belang. Zij moeten vaak opereren in afgelegen regio’s en moeten dus niet zonder brandstof komen te zitten.

  • Vrachtwagens

Sommige tankkaarten bieden extra voordelen voor vrachtwagens. Zo zijn zij te gebruiken bij tankstations die speciaal zijn ingericht voor vrachtwagens. Tankstations met een beveiligd parkeerterrein, bereikbare pompen en douches zijn opgenomen in het netwerk van tankstations.

  • Internationaal

Ook voor degenen die internationaal actief zijn, zijn tankkaarten beschikbaar. Deze tankkaarten zijn te gebruiken bij een uitgebreid netwerk van tankstations in de Benelux of in heel Europa. Ook hebben zij vaak speciale regelingen voor tolwegen.