Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

NeoPost frankeermachine

Een NeoPost frankeermachine kan een uitkomst bieden voor uw bedrijf op verschillende fronten.  Als u een frankeerapparaat wilt kopen of huren dan kunt u een keuze maken uit verschillende leveranciers. Eén van deze leveranciers is het bedrijf NeoPost.

NeoPost frankeermachine

Voordelen van een NeoPost frankeermachine

Met een NeoPost frankeermachine kunt u tot 13% op uw postkosten besparen. U kunt hiermee daarnaast uw post sneller en gemakkelijker verwerken. U hoeft voor de frankering van uw post geen zegels meer te plakken en bent niet afhankelijk van het postkantoor voor de frankering van uw post.

 

Welke NeoPost frankeermachines zijn er?

NeoPost heeft een onderverdeling in drie categorieën gemaakt wat betreft frankeermachines. Deze categorieën zijn:

 

  • frankeermachines voor een laag volume;
  • frankeermachines voor een medium volume;
  • frankeermachines voor een hoog volume.

 

Iedere categorie bevat één of meerdere modellen frankeermachines die geschikt zijn voor de verwerking van een bepaalde hoeveelheid post.

 

NeoPost frankeermachines voor een laag volume

Deze frankeermachines zijn geschikt voor de verwerking van maximaal 50 brieven per dag. De volgende modellen vallen binnen deze categorie:”

 

IS-280
Dit apparaat stelt u in staat uw post nauwkeurig te frankeren door het ingebouwde frankeerplateau. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tot maar liefst 9 gepersonaliseerde zinnen in te stellen in het geheugen van het apparaat, waarmee u uw post een geheel eigen uitstraling kunt geven.

 

IS-350

Naast de geïntegreerde weegschaal kunt u met deze frankeermachine gemakkelijk de meest recente frankeertarieven inladen. Zo heeft u altijd de beschikking over het juiste tarief. Daarnaast kunt u het apparaat tevens beveiligen met een pincode, zodat het apparaat niet ongeautoriseerd gebruikt kan worden.

 

NeoPost frankeermachines voor een gemiddeld volume

Deze frankeermachines zijn geschikt voor het verwerken van 50 tot 250 enveloppen per dag. De modellen die binnen deze categorie vallen zijn:

 

IS-420

Deze NeoPost frankeermachine beschikt over een automatische doorvoer, waarmee u uw post sneller kunt verwerken. Daarnaast beschikt dit apparaat tevens over een etikettenverdeler waardoor u uw post nog gemakkelijker kunt voorzien van adresgegevens.

 

IS-440

Deze machine frankeert uw brieven met een snelheid van 95 stuks per minuut. Daarnaast heeft dit apparaat en toevoer waardoor u snel uw post kunt verwerken met dit apparaat. Als optie kunt u tevens kiezen voor een systeem dat automatisch uw enveloppen sluit.

 

NeoPost frankeermachines voor een hoog volume

NeoPost heeft ook modellen frankeermachines waarmee u een groot aantal brieven per dag kunt verwerken. Deze apparaten zijn geschikt voor een volume van boven de 250 poststukken per dag. Binnen deze categorie zijn de volgende modellen te onderscheiden:”

 

IS-480

Deze frankeermachine frankeert tussen de 90 en 150 brieven per minuut en biedt dus een razendsnelle oplossing voor uw postverwerking. Ook biedt dit model tevens de mogelijkheid om dikkere enveloppen te frankeren (tot 16 mm)

 

IS-6000

Het toevoersysteem van dit apparaat werkt op hoge snelheid en kan uw post ook nog eens sorteren. Deze machine biedt een uitstekende oplossing voor bedrijven die grote hoeveelheden post op dagelijkse basis hebben te verwerken. U kunt er alle formaten post mee frankeren tot een dikte van 20 mm.

 

Begin met uw offerteaanvraag Frankeermachines