Technologie / werking

Ontdek de vaakst gestelde vragen over Koffiemachine

Welke betaalmethoden kunnen ingebouwd worden in een koffieautomaat?

D e betaalsystemen die kunnen worden ingebouwd in een koffiemachine zijn divers.

Hierbij dient gedacht te worden aan bijvoorbeeld een badgefunctie. Een badge kan vooraf worden opgeladen door de medewerker en werkt dus middels een prepaid systeem. Elke medewerker krijgt een badge, deze kunnen tevens geïntegreerd worden in een prikklok badge.

Ook muntinworp (zowel muntgeld als speciale munten) en een pinfunctie behoren tot de mogelijkheden. Het ligt aan de leverancier uit welke opties gekozen kan worden, niet elke leveranciers biedt alle voorgenoemde opties. Het ligt aan het soort gebruiker, medewerker, klant of bezoeker, welke betaalmethode wordt geprefereerd. Zo kan een bedrijf bijvoorbeeld, een deel, van de kosten op zich nemen voor de medewerkers en/ of klanten. In dit geval kan een badgefunctie voordelen bieden.

Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere betaalmethode naast elkaar te laten installeren. Dit kan in grotere bedrijven, waar zowel medewerkers als bezoekers en klanten gebruik maken van de machine, een goede optie zijn. U vraagt hier naar bij de leverancier. 

Vul het onderstaande formulier in en ontvang meerdere offertes:

Ontdek andere vragen over Koffiemachine :

Technologie / werking: vaak gestelde vragen :

Voor meer info over Koffiemachine ga naar Onze koopgids