Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Beschikt een koffieautomaat over bekers, melk en suiker?

Technologie / werking
Antwoord

Beide opties zijn mogelijk. Het ligt aan de functionaliteiten van de koffieautomaat of deze over een bekeruitwerpfunctie beschikt.De meeste grotere machines beschikken hier echter wel over. Maar ook bij deze apparaten kan er in de meeste gevallen ook een eigen mok of kopje onder de uitloop worden geplaatst.

In het geval van een machine met bekeruitwerpfunctie zullen de plastic (of papieren) bekertjes worden aangevuld door de leverancier. Dit zal in het service- en onderhoudscontract worden opgenomen. U kunt er in deze gevallen ook voor kiezen om een bekerbak te plaatsen. Dit is een afvalbak enkel voor plastic bekertjes. Op deze manier kunnen deze worden gerecycleerd. Deze kunnen ook gebruikt worden in combinatie met bekertjes van gerecycleerd materiaal. Steeds meer leveranciers beiden de optie voor kartonnen, gerecycleerde koffiebekers. 

 

Wat betreft melk en suiker zijn er meerdere opties. Ofwel de machine voegt dit automatisch toe, ofwel deze toevoegingen kunnen later handmatig worden toegevoegd. De machines die melk en suiker toevoegen zullen over een regelaar beschikken, waarmee de hoeveelheid kan worden aangepast. 

De sterkte van de koffie kan doorgaans handmatig worden aangepast. Zeker de grotere koffiemachines beschikken over een sterkteregelaar. Hiermee kan de koffie in sterkte worden aangepast. Wanneer u deze optie op de machine wenst kunt u dit aangeven bij de leverancier. Deze zal bekijken of hij een geschikte koffieautomaat voor u koopt of huurt. Naast deze sterkteregelaar.

 

Companeo : Koffiemachine: offertes vergelijken
  • Wat is het verschil tussen een volautomatische en een semiautomatische koffieautomaat?
  • Bestaan er koffieautomaten voor bedrijven die werken met pads of cups?
  • Werken koffieautomaten met een waterreservoir of worden ze aangesloten op de waterleiding?
  • Welke betaalmethoden kunnen ingebouwd worden in een koffieautomaat?
  • Bestaan er koffieautomaten die verse koffiebonen verwerken?
  • Is het mogelijk om Fairtrade koffie te verwerken in koffieautomaten?