Technologie / werking

Ontdek de vaakst gestelde vragen over Koffiemachine

Beschikt een koffieautomaat over bekers, melk en suiker?

Beide opties zijn mogelijk. Het ligt aan de functionaliteiten van de koffieautomaat of deze over een bekeruitwerpfunctie  beschikt.De meeste grotere machines beschikken hier echter wel over. Maar ook bij deze apparaten kan er in de meeste gevallen ook een eigen mok of kopje onder de uitloop worden geplaatst.

In het geval van een machine met bekeruitwerpfunctie zullen de plastic (of papieren) bekertjes worden aangevuld door de leverancier. Dit zal in het service- en onderhoudscontract worden opgenomen. U kunt er in deze gevallen ook voor kiezen om een bekerbak te plaatsen. Dit is een afvalbak enkel voor plastic bekertjes. Op deze manier kunnen deze worden gerecycleerd. Deze kunnen ook gebruikt worden in combinatie met bekertjes van gerecycleerd materiaal. Steeds meer leveranciers beiden de optie voor kartonnen, gerecycleerde koffiebekers. 

Vul het onderstaande formulier in en ontvang meerdere offertes:

Wat betreft melk en suiker zijn er meerdere opties. Ofwel de machine voegt dit automatisch toe, ofwel deze toevoegingen kunnen later handmatig worden toegevoegd. De machines die melk en suiker toevoegen zullen over een regelaar beschikken, waarmee de hoeveelheid kan worden aangepast. 

De sterkte van de koffie kan doorgaans handmatig worden aangepast. Zeker de grotere koffiemachines beschikken over een sterkteregelaar. Hiermee kan de koffie in sterkte worden aangepast. Wanneer u deze optie op de machine wenst kunt u dit aangeven bij de leverancier. Deze zal bekijken of hij een geschikte koffieautomaat voor u koopt of huurt. Naast deze sterkteregelaar.

Ontdek andere vragen over Koffiemachine :

Technologie / werking: vaak gestelde vragen :

Voor meer info over Koffiemachine ga naar Onze koopgids