Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Een salade of groentetussendoortje uit een automaat

We hebben er al wel eens eerder van gehoord: vending machines met gezonde tussendoortjes. In Chicago gaan ze nog een stapje verder met de Farmer’s Fridge. De salades, yoghurtjes en groentetussendoortjes uit deze automaat zijn zo veel mogelijk lokaal geproduceerd en bovendien organisch. 

Verse producten

De Farmer’s Fridge wordt elke ochtend opnieuw aangevuld met verse producten. De producten van de dag er voor gaan naar een gaarkeuken. Salades worden aan het einde van de dag, na 6 uur ’s avonds, voor een dollar minder verkocht. Zo wil de de bedenker van de machine, Luke Saunders, de versheid van de producten garanderen.

 Salade

Recycling

De plastic productverpakkingen kan worden gerecycleerd via het standaard recyclingsysteem of ze kunnen terug worden gegeven bij de kiosk voor hergebruik. Luke Saunders wil in de toekomst tevens educatieve programma’s geven om recycling te stimuleren.

 

De automaat zelf is gemaakt van gerecycled hout van oude schuren en hij verbruikt slechts voor 10 dollar aan elektriciteit per maand. Op het moment staan er twee Farmer’s Fridge vending machines in Chicago.  

Begin met uw offerteaanvraag Vending machines