Kosten

Ontdek de vaakst gestelde vragen over Koffiemachine

Wie bepaald het assortiment en de kosten hiervan bij een koffieautomaat?

De kosten van de producten worden bepaald door de eigenaar van de koffiemachine. Dit hangt dus af van de manier waarop de automaat wordt gefinancierd.

Wanneer de koffieautomaat wordt huurt door een bedrijf zal de prijs vaak in overleg met de leverancier worden vastgesteld, de leverancier heeft hier in dit geval dus wel inspraak in.

Wordt de machine echter gekocht, dan ligt het vaststellen van de prijzen geheel bij de eigenaar. Er kan dan bijvoorbeeld ook voor gekozen worden om de koffie gratis aan te bieden aan de medewerkers, klanten of bezoekers. Bij bruikleen heeft men helaas vaak geen inspraak over de prijs van de producten. Doordat de plaatsing gratis is zal de leverancier zelf de prijs vaststellen, doorgaans zal hij dan de marktprijs hanteren, hij wil natuurlijk winst maken op de producten.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang meerdere offertes:

De samenstelling van het assortiment wordt net als de prijs van de producten bepaald door de eigenaar. Dit hangt dus af van de financieringsoptie die men heeft gekozen.

Wanneer men de automaat huurt kan in overleg met de leverancier het assortiment worden samengesteld. Heeft men de machine echter gekocht, dan kan men het assortiment volledig zelf samenstellen aan de hand van de behoeften van uw medewerkers, bezoekers en klanten.

Bij bruikleen heeft men helaas vaak geen inspraak in het assortiment. Doordat de plaatsing gratis is zal de leverancier zelf het assortiment samen willen stellen. 

Ontdek andere vragen over Koffiemachine :

Kosten: vaak gestelde vragen :

Voor meer info over Koffiemachine ga naar Onze koopgids