Boekhoudsoftware: Ontvang Gratis tot 4 Offertes binnen 48u!
Boekhoudsoftware: Ontvang Gratis tot 4 Offertes binnen 48u!

Boekhoudprogramma: De voordelen van CIEL software

Leestijd: 3 min

Heeft u een eenpersoonszaak, een micro-onderneming, een vzw of een onderneming met tientallen werknemers en u is op zoek naar een boekhoudprogramma dat uw boekhouding optimaal automatiseert? Dan moet u beslist eens het aanbod van CIEL onder de loep nemen, want deze leverancier heeft voor elk type onderneming een passende oplossing in huis.

 CIEL software

De sterke troeven van CIEL SOFTWARE

 • In functie van uw specifieke behoeften kiest u bij CIEL voor een totaaloplossing die zowel het volledige dagelijkse beheer inclusief voorraad- en klantenbeheer als alle aspecten van uw boekhouding verwerkt, of u pikt er om te beginnen enkel het eenvoudigste boekhoudprogramma uit.
 • U zal versteld staan wat een CIEL-pakket u biedt  voor een erg schappelijke prijs. Bovendien is de software erg gebruiksvriendelijk.
 • Bij aankoop van een softwareprogramma sluit u ook een ondersteuningscontract af. Bij een CIEL-Brons-contract heeft u een jaar lang recht op onbeperkte telefonische bijstand en op alle technische informatie die is voorbehouden aan CIEL-abonnees. Een Gold-contract is een echt VIP-arrangement met dezelfde voordelen als van een Brons-formule, maar met gratis updates, exclusieve toegang tot de portaalsite van de leverancier, commerciële en technische informatie, voorstelling van nieuwe producten, handige tips & tricks, recht op speciale aanbiedingen en op voorkeurskortingen als u bijkomende programma’s aankoopt enz.
 • Elke woensdagvoormiddag organiseert de leverancier demonstraties in zijn kantoren.
 • In uw eigen kantoren, op de locatie van CIEL of bij een erkende partner kan u in groep of individueel opleidingen op maat volgen.

 

Wat zit er in een softwarepakket?

CIEL biest verschillende pakketten  en de inhoud van uw pakket kan natuurlijk heel erg verschillen. Daarom pikken we er één voorbeeld uit en stellen we daarna een lijst samen van de belangrijkste software-oplossingen.

CIEL – BOEKHOUDEN Premium:

 • U kunt een onbeperkt aantal boekjaren, rekeningen, verrichtingen en dagboeken invoeren.
 • U kunt invoeren op twee boekjaren zonder afsluiting en u heeft toegang tot de historiek van het boekjaar na afsluiting.
 • Het programma verwerkt alle aan- en verkooptransacties, financiële verrichtingen, saldi en tegenboekingsrekeningen, het berekent automatisch de btw, maakt CODA-bestanden aan voor overschrijvingen naar leveranciers…
 • U kunt simulatieboekingen invoeren alvorens u deze bevestigt.
 • U beheert klanten- en leveranciersrekeningen.
 • Er kan een kredietlimiet van klanten geïntegreerd worden met een verwittiging als die overschreden wordt. Ook aanmaningsbrieven en mailings maken deel uit van het pakket.
 • U kunt maandelijks of algemeen budgetteren.
 • Het programma wisselt vlot gegevens uit met andere softwarepakketten en modules uit het gamma.

Dit voorbeeldpakket is voor zowat iedereen geschikt: particulieren, vzw’s, kleine zelfstandigen, instellingen, handelaars, kmo’s…

Verschillende opties van CIEL software:

 • Voor thuisgebruik is er het goedkope en heel eenvoudige programma CIEL BUDGETPLANNER om uw uitgaven bij te houden. Ook de programma’s FIRST LITE, BOEKHOUDING START, FACTURATIE START, OFFERTES EN FACTUREN of het CIEL DUO-pakket dat Boekhouden Premium en Offertes en Facturen bevat, zijn ideaal voor particulieren, starters en kleinere bedrijven.
 • De meer gesofisticeerde pakketten herkent u aan de toevoeging PRO, bijvoorbeeld CIEL BOEKHOUDING PRO.
 • De pakketten CIEL OPLOSSING en OPLOSSING PRO combineren een programma dat de commerciële activiteiten en de boekhouding inhoudt.
 • Voor de handelaars zijn er ook all-in pakketten, ondergebracht onder het gamma VERKOOPPUNTEN: handel, mode, kapsalons, cafés en restaurants…

 

Besluit

Voor een aannemelijke investering automatiseert u de administratie van uw onderneming. Die som recupereert u snel omdat u meer tijd aan belangrijke zaken kan besteden. U krijgt een beter overzicht en meer controle over uw activiteiten en uw financiën. U krijgt professionele ondersteuning van experten bij een bedrijf met een goede reputatie en jarenlange ervaring.