Boekhoudsoftware: Ontvang Gratis tot 4 Offertes binnen 48u!
Boekhoudsoftware: Ontvang Gratis tot 4 Offertes binnen 48u!

Boekhoudprogramma: De voordelen van SAGE software

Leestijd: 2 min

Het is niet evident om in de jungle van softwareprogramma’s op het internet de oplossing te vinden die voor uw onderneming geschikt is. Als u kiest voor een bedrijf met wereldfaam speelt u in elk geval op veilig. Een goed voorbeeld daarvan is het Britse SAGE, dat al meer dan 30 jaar de slogan ‘slimme software voor beter bedrijfsbeheer’ probeert waar te maken. 

Waarom zou u SAGE software kiezen?

Sage biedt veel meer dan alleen maar boekhoudsoftware. Zij willen de zakenwereld, van de kleine zelfstandige ondernemer tot de grote KMO’s en fiduciaires een totaaloplossing bieden die ervoor zorgt dat u uw onderneming op een soepele, maar volledig geautomatiseerde manier beheert. Naast uw boekhouding leveren zij software voor uw commercieel beheer, klantenrelatiebeheer, loonadministratie, logistiek, productie en voorraadbeheer. Om alle bedrijfsprocessen te integreren in één centraal managementsysteem hebben zij ideale ERP-software, die perfect gekoppeld kan worden aan hun gamma boekhoudprogramma’s.

Even belangrijk is de dienstverlening waarbij een gepersonaliseerde begeleiding hoog in het vaandel staat. Daarin is deze marktleider beslist uniek. U kunt voor bijna elke module van het hele BOB-gamma een individuele online opleiding reserveren. Er is over alles en nog wat uitgebreide documentatie beschikbaar, u wordt geïnformeerd op de nieuwigheden die op til zijn, u wordt uitgenodigd voor klantenevenementen, u kan uw ervaringen delen op het ondernemersplatform van het Sage Institute.

Als u een van de programma’s heeft aangeschaft, dan kan u kiezen uit bijstandsformules met jaarlijkse updates, al dan niet in combinatie met een technische begeleiding en eventuele diagnose en het herstellen van verloren gegane bestanden bij een eventuele disk crash.

Als internationale groep zijn zij in zo’n 100 landen vertegenwoordigd en beschikken zij over een flexibel team experten met een uitgebreide kennis van de plaatselijke markten. Dat betekent dat zij de internationale en lokale wettelijke en fiscale veranderingen op de voet volgen en anticiperen op technologische ontwikkelingen. Hun software is dus altijd 100% up-to-date.  De producten van deze beursgenoteerde wereldspeler zijn het resultaat van een jarenlange technologische ontwikkeling en voortdurende innovatie.

 

SAGE software: SAGE BOB-gamma

Het bedrijf heeft vooral all-in-one formules ontwikkeld, waarbij boekhouding, beheer en ERP naadloos aan elkaar aansluiten.

Pakket

Voor wie?

SAGE BOB 30:

Starters en micro-ondernemingen

SAGE BOB 50:

KMO’s van 1 tot 50 werknemers, voor verenigingen, de onderwijssector

SAGE BOB 50 EXPERT:

Boekhoudkantoren, accountants, fiduciaires…

SAGE DBFACT:

Algemene commerciële administratie, beheer en boekhouding.

Dit gamma biedt nog eens specifieke modules voor bedrijven uit de interieur- en decoratiesector, voor elektro- en multimediazaken, sanitairbedrijven.

SAGE VERKOOPPUNT:

Retailzaken met meerdere verkooppunten en aandacht voor kassabeheer

SAGE ERP X3:

Specifiek voor multinationals

 

SAGE-modules en formules

De basispakketten kan u op elk moment uitbreiden met modules. Dit is een greep uit het aanbod: bankoverschrijvingen, budgetbeheer, forfaitaire boekhouding, beheer vaste activa, extra dossiers, bijkomende kassa…

 

Naast de aankoopprijs voor uw softwarepakket of uw extra module vraagt deze leverancier een vast bedrag per maand gerelateerd aan het pakket dat u heeft gekocht. Verder wordt er ook een maandelijks bedrag voor de gekozen ondersteuningsformule aangerekend.