Boekhoudsoftware: Ontvang Gratis tot 4 Offertes binnen 48u!
Boekhoudsoftware: Ontvang Gratis tot 4 Offertes binnen 48u!

Boekhoudprogramma: Exact Online boekhoudpakket: de voordelen

Leestijd: 3 min

Deze internationaal actieve leverancier van online software biedt vooral totaaloplossingen aan die de boekhouding van elk denkbaar type onderneming linkt aan de meest essentiële functionaliteiten. Dat pakket kan u optimaliseren met specifieke bijkomende formules en/of modules, zodat u het gevoel krijgt dat de oplossing voor u op maat is gemaakt.

 Exact boekhoudpakket

Waarom een Exact boekhoudpakket kiezen?

We zetten de voordelen van een Exact boekhoudpakket  voor u op een rij:

 • De softwareprogramma’s zijn zo ingenieus ontworpen dat ze niet alleen de perfecte automatisering van al uw online taken regelt, maar ze zorgen er ook voor dat alles naadloos op elkaar aansluit.
 • Waar u ook bent, u heeft overal en op elk moment de volledige controle over en inzicht in al uw bedrijfsgegevens.
 • De SaaS-software werkt snel, eenvoudig en efficiënt in een single-tenant omgeving.
 • Met eventuele vragen of problemen kan u altijd bij een consultant terecht, online of per telefoon. Regelmatig zijn er op de EXACT-kantoren gratis demo-sessies. Ook op het klantenportaal vindt u een heleboel informatie.
 • Voor educatief gebruik zijn de abonnementen gratis: voor studenten, docenten, startende accountants…
 • In een abonnement zijn de belangrijkste basisfuncties inbegrepen, evenals 24/7 ondersteuning, de nodige updates, herinneringen versturen, een aantal mobiele apps, het online samenwerken met een accountant, relatiebeheer met CRM (Customer Relationship Management) en het aanmaken van relaties met Graydon Services.
 • Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.
 • Wilt u voor uw onderneming toch liever een oplossing die echt 100% op maat gemaakt is? Dan zal ook die keuze financieel nog best meevallen en niet al te veel tijd in beslag nemen, want voor dit maatwerk dient de standaard EXACT-software als basis.

 

Een Exact boekhoudpakket voor elk type onderneming

Exact Online biedt voor elk type onderneming een Exact boekhoudpakket. Er is voor elk bedirjf een oplossing:

 • Starters hebben meestal af te rekenen met serieuze investeringen. Een betaalbaar boekhoudpakket is dan meer dan welkom. Daarom bestaan er de all-in-one EXACT ONLINE STARTER-of EXACT BOEKHOUDEN BASIC-formules: voor de beginnende of kleine ondernemer. Daarmee kan u gegevens invoeren, factureren, relaties beheren met CRM en uw aangiftes regelen. Een startpakket EXACT ACCOUNTANCY verzorgt de gegevensinvoer, de balans, betalingen en aangiftes.
 • KMO’s of ondernemingen die iets meer functionaliteiten wensen kiezen voor EXACT BOEKHOUDEN PREMIUM of ADVANCED. U betaalt iets meer per maand voor elektronisch bankieren, 1 of 2 administraties en abonnementenbeheer.
 • Voor handelaars is er een ‘basic’ en een ‘advanced’ formule, met de focus op  aan- en verkoop, offertes, voorraad- en magazijnbeheer en logistiek.
 • Bij de producten voor zakelijke dienstverlening is er uren- en aanwezigheidsregistratie, projectplanning, projectmanagement en capaciteitsplanning mogelijk.
 • Specifiek voor productie- en toeleveringsbedrijven worden logistieke functies en kostprijsberekening geïntegreerd.
 • Aan groothandels en multinationals stelt EXACT een flexibel modulair ERP-systeem voor, zodat alle bedrijfsprocessen soepel met elkaar samenwerken.

 

Uw boekhouding groeit mee met uw onderneming

Als uw zaak groeit, is het soms nodig dat er ook meerdere gebruikers met de software kunnen werken. Die optie is altijd mogelijk en u betaalt een klein extra bedrag per maand. Zo kunt u ook extra administraties of magazijnen integreren.

Voor specifieke boekhoudtaken zijn er een aantal aparte standaardmodules zoals activa beheren, budgetteren, kostenanalyses maken, werken met vreemde valuta. U kunt uw Exact boekhoudpakket uitbreiden met een dergelijke module. Zo’n extra module kost u gemiddeld 10 euro per maand.

De EXACT-GLOBE-formule is op zich een modulair ERP-systeem voor grotere bedrijven en kan opgebouwd worden uit een aantal luiken die samen alle aspecten van een bedrijf bundelen: financies, logistiek, magazijnbeheer, productie, service management, projecten, B2B-webshop, internationaal beheer.