Gebruik een TANKKAART...en bespaar en geniet van andere voordelen bij elke tankbeurt!
Gebruik een TANKKAART...
en bespaar en geniet van andere voordelen bij elke tankbeurt!
Speciale voordeeltarieven, dekkingsgraad netwerk,
vlotter boekhoudkundig beheer...
Vergelijk de verschillende tankkaarten !
Speciale voordeeltarieven, dekkingsgraad netwerk,vlotter boekhoudkundig beheer...Vergelijk de verschillende tankkaarten !

Tankkaarten: Shell tankkaart

Leestijd: 2 min

Shell is een grote speler op de brandstofmarkt. De pompstations van dit bedrijf zijn in heel Europa te vinden. Bovendien staat Shell bekend om een goede dienstverlening. Het bedrijf denkt mee met zijn klanten. Een Shell tankkaart voor bedrijven ontbreekt niet aan deze dienstverlening. Deze tankkaart is ideaal voor bedrijven met een wagenpark.

 Shell

Welke tankkaarten zijn verkrijgbaar?

Shell levert tankkaarten op maat. Bij de aanvraag van een tankkaart wordt niet alleen gekeken naar de grootte van uw wagenpark, maar ook naar de grootte van uw voertuigen. Zo zorgt Shell dat de kaarten aansluiten bij de wensen van uw bedrijf. De kaarten zijn toegespitst op:

 • Auto’s en bestelwagens;
 • Vrachtwagens en bussen;
 • Diplomaten, internationale organisaties en militairen;
 • Apothekers.
 • Verder kunt u kiezen uit een nationale kaart die alleen in België kan worden gebruikt en een internationale kaart  die door Shellstations in heel Europa wordt geaccepteerd.

Wat zijn de voordelen?

Een Shell tankkaart biedt u gemak, terwijl u tegelijkertijd de regie houdt. Met deze pas profiteert u onder meer van de volgende voordelen:

 • Korting: met een tankkaart krijgt u korting op het tanken bij Shellstations, deze korting geldt niet voor pompstations langs de snelweg.
 • Administratie: u ontvangt regelmatig een factuur waarop alle tankbeurten die in naam van uw bedrijf zijn gedaan, zijn verwerkt. Dankzij deze factuur hoeft u minder tijd aan uw administratie te besteden en kunt u gemakkelijker uw btw-aangifte doen.
 • Benzinepompdichtheid: In heel België treft u benzinestations van Shell. Indien u een Europese tankkaart gebruikt, kunt u door heel Europa tanken. Kortom, met uw Shell tankkaart kunt u altijd en overal terecht.
 • Online accountbeheer: u kunt uw account bij Shell 24 uur per dag en zeven dagen per week online beheren. Via uw account kunt u alle transacties inzien, evenals het brandstofverbruik. Daarnaast kunt u nieuwe Shell tankkaarten aanvragen of juist kaarten blokkeren.
 • Veiligheid: een Shell tankkaart is beveiligd met een speciale pincode. U kunt daardoor veilig gebruikmaken van de kaart, zonder dat u onnodig risico loopt op misbruik. Ook met fraude wordt rekening gehouden, Shell doet er alles aan om dit te voorkomen. Het bedrijf heeft daartoe speciale fraudeteams opgericht. Deze teams houden zich voortdurend bezig met het opsporen van fraudeurs. Zo gauw zij ongewoon gedrag signaleren, nemen zij contact op met de kaarthouder om na te vragen of dit klopt.
 • Regie: u bepaalt welke medewerker bij welke pompstations gebruik mag maken van een tankkaart van Shell.
 • Goede brandstof: Shell staat bekend om kwaliteit. U tankt bij Shell uitstekende brandstoffen die zijn ontwikkeld met het oog op efficiëntie.

Extra services

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u bij gebruik van een Shell tankkaart profiteren van optionele extra services. Zo kunt u de kaart gebruiken voor tolwegen, -tunnels,  -bruggen en veerdiensten. U betaalt de tol eenvoudig met uw tankkaart, waarna dit op uw factuur wordt verwerkt. Verder kunt u uw medewerkers toestemming geven om aankopen te doen in de pompwinkel, zodat zij bijvoorbeeld motorolie of ruitenwisservloeistof kunnen aanschaffen.