Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

offerte gevraagd via e-mail

Vraag gesteld door kandiaat Koper
Vraag

Beste Om beroepsomstandigheden wens ik niet telefonisch gecontacteerd te worden. Indien ik een offerte vraag dan lijkt het me maar normaal dat u deze via het ter beschikking gestelde kanaal (emailadres) aan ons over maakt. Indien dit onmogelijk is, dan hebben we daar alle begrip voor. Dan richten we wel onze vraag aan een andere firma. Mvg, R. De Loddere

Antwoord van Chris Deridder

Beste Rik,

Wij werken samen met verschillende partners in verschillende sectoren. Hoe wij te werk gaan is als volgt: u vult uw gegevens in, waarop u een kans van 1 op 2 heeft dat u door ons gebeld zal worden. Dat kan zijn omdat uw gegevens niet volledig zijn, omdat we nog enkele extra vragen hebben, omdat er iets niet duidelijk is, ... Daarna sturen we uw offerteaanvraag door naar onze partners. Zij gaan u dan ook contacteren om een precieze offerte op maat op te maken. U zal dus een aantal keer gebeld worden in verband met uw aanvraag, omdat we u van bij het begin een zo passend mogelijke offerte willen bezorgen. Elk bedrijf is namelijk anders.

Het is dus helaas niet mogelijk dat het hele proces enkel via e-mail verloopt. Dat is nu eenmaal onze manier van werken, want we hebben gemerkt dat we zo de gebruikers van Companeo.be het beste kunnen bijstaan.

Met vriendelijke groeten

Companeo : Beveiliging: offertes vergelijken