Verzekeringen

Bekijk al onze producten en diensten m.b.t. Verzekeringen

Professionele verzekering afsluiten online

Ontdek onze content over multirisico verzekeringen

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Vragen / antwoorden

L'assurance incendie vous protège ainsi que votre bâtiment ainsi et son contenu. Comprise dans les contrats d'assurance multirisques, elle couvre à la fois les dommages causés par les incendies mais aussi ceux causés par l'explosion, la foudre, les catastrophes naturelles...

Vergelijk aanbiedingen voor multirisico verzekeringen

Als bedrijfsleider weet u dat de continuïteit van uw activiteiten belangrijk is voor uw inkomsten. Een ongeluk, natuurgeweld, een fout, schade veroorzaakt door derden... er zijn elementen genoeg die uw onderneming in gevaar kunnen brengen. En dus is het van belang om u goed te beschermen tegen de risico's die u mogelijk loopt. Vandaag kan dat allemaal al veel vlotter. De meeste bedrijfsleiders sluiten hun professionele verzekeringen gewoon online af, na het aanvragen van meerdere offertes.
Maar dan nog is het van belang om, afhankelijk van de sector waarin u actief bent, te weten welke verzekeringen verplicht of sterk aan te raden zijn:

  • 10-jarige of decenale aansprakelijkheid:

Deze verzekering is verplicht voor alle betrokken partijen bij een bouwproject (bouwheer, aannemer, architect, enz.) Ze dekt alle gebreken die kunnen optreden in het ontwerp of de uitvoering van de ruwbouw, ongeacht om welk type bouwwerk het gaat (gebouwen, bruggen, industriehallen, enz.)

  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering:

Sommige gereglementeerde beroepen dienen verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Ze dekt de schade die tijdens de uitoefening van de beroepsactiviteiten zou kunnen worden toegebracht aan derden.

  • Hospitalisatieverzekeringen

Naast de wettelijk verplichte ziekteverzekering voor zowel werknemers als zelfstandigen kunt u als werkgever uw werknemers ook de mogelijkheid bieden om toe te treden tot een voordelige hospitalisatieverzekering via het bedrijf.

  • Verzekering voor bedrijfsvoertuigen

Beschikt uw bedrijf over een vloot bedrijfsvoertuigen? Dan bent u wettelijk verplicht om die te verzekeren. Vaak kan dat via voordelige formules op maat, ook voor aanvullende dekkingen.

  • Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandverzekering helpt u om uw rechten te laten gelden en beschermt u bij geschillen tegen de kosten van juridische en gerechtelijke procedures.

  • Verzekering gewaarbord inkomen

De verzekering gewaarborgd inkomen, ook arbeidsongeschiktheidsverzekering genoemd, betaalt u als ondernemer een vergoeding uit bij ziekte of invaliditeit. Gedurende de periode van ziekte of invaliditeit kunt u zo het verschil compenseren tussen uw normale inkomen en het bedrag dat u van het ziekenfonds krijgt.

Nu u toch al iets meer weet over professionele verzekeringen kunt u op zoek naar de dekkingen die u nodig hebt om uw activiteiten te beschermen.
Wilt u dat graag op een zo eenvoudig mogelijk manier doen? Geef uw concrete behoeften in op onze website companeo.com en vergelijk onmiddellijk de aanbiedingen van verschillende professionele verzekeraars. Online offertes aanvragen is de snelste en handigste manier om verzekeringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken.

Selecteer het product of de dienst van uw keuze