Gebruik een TANKKAART...en bespaar en geniet  van andere voordelen bij elke tankbeurt!
Gebruik een TANKKAART...
en bespaar en geniet van andere voordelen bij elke tankbeurt!
Speciale voordeeltarieven, dekkingsgraad netwerk,
vlotter boekhoudkundig beheer...
Vergelijk de verschillende tankkaarten !
Speciale voordeeltarieven, dekkingsgraad netwerk,vlotter boekhoudkundig beheer...Vergelijk de verschillende tankkaarten !

Tankkaarten: Gecombineerde tankkaart

Leestijd: 1 min

Een gecombineerde tankkaart kan in gebruik worden genomen na het afsluiten van een voordelig abonnement. Tankkaarten worden in eerste instantie uitgegeven door de aanbieder om een vaste klantenkring op te bouwen. Dit is dan ook de reden dat het abonnement van een tankkaart erg voordelig is. 

fleetpass tankkaart

Gecombineerde tankkaart: vaste klantenkring

De aanbieders van tankkaarten willen graag een vaste klantenkring opbouwen. Het gaat in de meeste gevallen dan ook om merkgebonden tankkaarten, met enkele uitzonderingen van gecombineerde tankkaarten. Gecombineerde tankkaarten zijn te gebruiken bij de stations van verschillende merken (Shell, Total, Texaco, etc.).

De tankkaart heeft voor de aanbieder dan ook het gewenste effect. Degenen die een tankkaart gebruiken zullen in eerste instantie gaan tanken bij de stations die aangesloten zijn bij de tankkaart. Enkel in noodgevallen zal de gebruiker uitwijken naar een ander tankstation.

Kosten tankkaart

De kosten van een tankkaart verschillen per aanbieder. Er zijn zelfs aanbieders die geen kosten rekenen voor de kaart. Over het algemeen bestaan de kosten echter uit de abonnementskosten en eenmalige administratiekosten. Daarnaast wordt per tankkaart ook een borgsom gevraagd. Deze borg wordt uiteraard geretourneerd bij het beëindigen van het contract.

Extra kosten

De boven genoemde prijzen kunnen in sommige gevallen hoger zijn bijvoorbeeld in het geval van:

  • Het afsluiten van extra betaalde services, bijvoorbeeld pechhulp
  • Een internationale tankkaart voor de Benelux of heel Europa
  • Het aanvragen van papieren facturatie. Doorgaans is de digitale facturatie, online, gratis. Wanneer men de facturatie ook op papier wenst te ontvangen kan de aanbieder hier een extra bedrag voor vragen. 
Inhoud