Marketing

Bekijk al onze producten en diensten m.b.t. Marketing

Marketing

Ontdek onze content over webdesign

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Vragen / antwoorden

Le site Internet est devenu incontournable pour les entreprises puisqu'il permet de toucher de nouveaux clients et de fidéliser les anciens. Confiez sa création à un professionnel qui réalisera un site adapté à votre activité : site vitrine, e-commerce, blog...

Vergelijk aanbiedingen voor webdesign

Om uw bedrijf voldoende bekend en succesvol te maken, kunt u een beroep doen op diverse oplossingen voor bedrijfsmarketing. Die bieden u een hogere zichtbaarheid online en helpen u om uw doelstellingen te realiseren.

In de wereld van vandaag is een website (al dan niet inclusief webshop) onmisbaar geworden voor zowat elk bedrijf. Een site verhoogt uw zichtbaarheid en in het geval van een e-commerce website ook uw omzet. Websites zijn evolutief, u kunt dus perfect starten met een zogenaamde showcase-site (uw online visitekaartje als het ware) en pas later een webwinkel opstarten en u volop lanceren in e-commerce. Voor professionele websites doet u er goed aan om een beroep te doen op dienstverleners die gespecialiseerd zijn in bedrijfsmarketing.

Kiest u voor een e-commercewebsite, dan hebt u er belang bij om voor een betrouwbare partner te kiezen voor uw betalingsverkeer. Degelijk beveiligde transacties hebben een geruststellend effect op (potentiële) klanten.

Vanuit de optiek om uw online zichtbaarheid te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken, kunt u ook opteren voor zoekmachineoptimalisatie of SEO (search engine optimization). Door de juiste sleutelwoorden te gebruiken, zorgt deze digitale marketingtechniek ervoor dat uw website bovenaan in de resultaten van zoekmachines verschijnt.

Om meer klanten te bereiken, kunt u ook gebruikmaken van zogenaamde prospectiebestanden. Door zo'n klantenbestand te kopen of te huren, kunt u gerichte marketingcampagnes organiseren waarbij u specifieke doelgroepen laat kennismaken met uw bedrijf. Of u kunt een beroep doen op de diensten van een postverwerkingsbedrijf om tijd te besparen en efficiënter te werken. Postverwerkingsbedrijven zorgen voor het onder omslag steken, frankeren en verzenden van uw brieven, brochures, productcatalogi en zelfs pakjes.

Selecteer het product of de dienst van uw keuze