Een keuze maken

Ontdek de vaakst gestelde vragen over Koffiemachine

Wat voor koffiemachine is geschikt voor de horeca?

Wanneer u een koffiemachine voor de horeca gaat kiezen staat de kwaliteit en de smaak van de koffie voorop . U dient daarom al snel te denken aan een professioneel espressoapparaat. De klant betaald immers voor zijn kop koffie en verwacht dan ook een kwalitatieve, smaakvolle koffie. Extra opties als melk verwarmen en opkloppen voor een professionele cappuccino zijn niet weg te denken. Een professionele espressomachine verwarmd bovendien het water tot precies 90 graden en zorgt voor een constante druk, wat de smaak van de koffie ten goede komt.

Ook aan de kwaliteit van de koffie moet in het geval van de horeca worden nagedacht. U kunt opteren voor vers gemalen koffiebonen of u kunt kiezen voor een machine die de koffiebonen ter plaatse maalt. Deze extra opties zullen worden gewaardeerd door klanten. Professionele espressomachines beschikken eveneens over een verwarmingssysteem voor de koffiekoppen. De kwaliteit van de koffie staat in de horeca dus echt voorop. 

Vul het onderstaande formulier in en ontvang meerdere offertes:

Ontdek andere vragen over Koffiemachine :

Een keuze maken: vaak gestelde vragen :

Voor meer info over Koffiemachine ga naar Onze koopgids