Op zoek naar een Boekhouder of een Accountant?
Op zoek naar een Boekhouder of een Accountant?
Vind een professional in uw buurt! Vind een professional in uw buurt!

Boekhouding: Boekhouden met Exactonline

Leestijd: 2 min

Veel bedrijven kiezen er voor om de boekhouding (gedeeltelijk) zelf bij te houden met boekhoudsoftware. Exactonline biedt online boekhoudsoftware op maat. We bespreken hier de functies van de producten van Exactonline.

 Exactonline

Producten Exactonline

Exactonline biedt verschillende soorten online business software aan. We zetten ze voor u op een rij:

 • Starters

Exactonline biedt administratiesoftware speciaal ontwikkeld voor eenmanszaken, starters en KMO’s. tot de functies behoren: invoer, facturatie, relatiebeheer en aangifte.

 • Boekhouden

De online boekhoudsoftware die Exactonline aanbiedt beschikt over geïntegreerde CRM. Het programma geeft realtime inzicht in zowel de financiën, als het relatiebeheer.

 • Accountancy

De accountancysoftware is gericht op accountants en laat hen servicegedreven werken en groeien in hun rol als strategisch adviseur.

 • Handel

Deze geïntegreerde online bedrijfssoftware van Exactonline zorgt ervoor dat handelsbedrijven controle krijgen over hun logistiek en financiën. Ze kunnen hierdoor hun positie versterken.

 • Productie

Deze online bedrijfssoftware zorgt ervoor dat productiebedrijven competitiever kunnen werken en dat zij de controle over hun productie krijgen. Productiebedrijven zullen hun concurrenten een stap voor zijn.

 • Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverleners kunnen met deze bedrijfssoftware van Exactonline hun projecten op tijd afleveren en hun service verbeteren.

Alle bedrijfssoftware die Exactonline aanbiedt kan 30 dagen gratis worden getest. U kunt hier offertes aanvragen bij verschillende leveranciers van boekhoudsoftware, waaronder Exactonline. U kunt de offertes vergelijken en op deze manier de beste leverancier kiezen voor uw boekhoudsoftware.

De voordelen van boekhoudsoftware van Exactonline

Het bijhouden van de boekhouding met het geïntegreerde online bokehoudprogramma van Exactonline biedt vele voordelen voor ondernemers.

 • 100% in de cloud

Men hoeft geen software aan te schaffen, te installeren, updates te installeren etc. Alles is veilig opgeslagen in de cloud. Men bespaart tijd en geld.

 • Overal bereikbaar

De boekhouding is vanaf waar men wil bereikbaar. Ook op mobiel, met de app voor iOS en Android. Men kan in real time de administratie raadplegen.

 • Online samenwerken

Men kan online werken met collega’s partners, klanten en de boekhouder! De gegevens zijn voor iedereen en altijd binnen handbereik.

 • Volledig geïntegreerd

Alle bedrijfsgegevens zijn geïntegreerd in de bedrijfssoftware. Men heeft zo altijd toegang tot dezelfde documenten, klantengegevens en financiële gegevens.

 • Directe hulp

Men kan direct aan de slag en heeft 24/7 online hulp ter beschikking.

 • Veilig

De software van Exactonline voldoet aan de trengste internationale beveiligingsvoorwaarden.

Deze voordelen zorgen ervoor dat u als bedrijfsleider betere beslissingen neemt, u houdt uw bedrijf onder controle en u verbeterd uw klanttevredenheid.