Gratis Offerte voor Maaltijdcheques:Voordelig voor Werknemers!
Gratis Offerte voor Maaltijdcheques:
Voordelig voor Werknemers!

Maaltijdcheques: het kiezen van een leverancier

Leestijd: 1 min

Er bestaan diverse leveranciers die erkend zijn om u maaltijdcheques af te leveren. U gaat vooraf best na op welke manier u wenst te werken, welk bedrag de cheques moeten hebben en uiteraard moet u alles vastleggen in een individuele of collectieve arbeidsovereenkomst met uw werknemers.

 Sodexo logoEdenred logoMonizze logo

Drie leveranciers van maaltijdcheques in België

In België zijn er vier bekende leveranciers die elektronische maaltijdcheques kunnen leveren. We hebben het dan over Sodexo, Edenred en Monizze.

  • Sodexo

Sodexo is een van de grootste aanbieders van maaltijdcheques. Via de website van Sodexo kan men diverse online toepassingen gebruiken en op die manier probleemloos en snel bepaalde zaken doorgeven. Ook het bestellen zelf kan online, wat uiteraard de verwerkingssnelheid ten goede komt.
Wie kiest voor elektronische maaltijdcheques bij Sodexo geniet heel wat voordelen. Zo bieden zij het meest uitgebreide en gediversifieerde aanvaardingsnetwerk. De kaart werkt als een gewone betaalkaart die men bij de winkelier in de terminal steekt. Net als bij een betaalkaart kan men opteren voor een geheime code voor validatie.

 

  • Edenred

Naast Sodexo is ook Edenred, het vroegere Accor Services, bijzonder actief op de markt voor maaltijdcheques.

Op de website van Edenred vindt u alle info over het bestellen van de cheques, de voordelen voor werkgevers en werknemers, simulaties volgens uw beschikbaar budget, enz. Kortom, uitgebreide informatie die u optimaal zal begeleiden bij de keuze van uw leverancier. Bovendien vindt u op de site ook een overzicht van alle handelaars waar u met Edenred maaltijdcheques terecht kunt.

  • Monizze

Monizze kan als verdeler van elektronische maaltijdcheques bogen op ruim 30 jaar ervaring in mobiel betalingsverkeer, in de IT-sector, en in de telecomsector. Dit zorgt ervoor dat Monizze kort op de bal speelt en zijn producten telkens snel aanpast aan de allernieuwste mogelijkheden.
Werknemers kunnen met de elektronische maaltijdchequekaart van Monizze terecht in heel wat winkels en handelszaken.